Val Pangica jr scrie:Gica - animalul ala nu e nici sobolan si nici vidra - ii zice BIZAM - si puteai sa-l pastrezi ca are blana valoroasa .
"Animalul" a scapat! A reusit sa intre intr-o vizuina chiar sub mal, de unde nu s-a dat scos. Ne stransesem vreo 5-6 insi acolo si nu am reusit sa-l demascam.
ps. Nu vreau sa fac publicitate unei balti si asa destul de pretentioase, cine cunoaste Branesti 4 stie despre ce vorbesc. Este un lac foarte bine populat, crap, caras, platica, salau, chiar si somn. Exista intotdeauna 10-15 plantatori, care, chiar fac cu schimbul pe balta, exista multe locuri foarte bune, greu accesibile si incomode celor mai ...comozi dintre noi, este o balta dificila. Adancimea maxima atinge in anumite locuri 6 m, exista o sumedenie de gropi, cu o suprafata foarte mare, izvoare, de aceea nu poate fi secata!
M-am interesat, pentru ca m-as simti penibil, daca ar exista cineva care sa creada ca-i dau informatii false, deci, m-am interesat si iata adevarul:
Inainte de sarbatorile de Pasti, acum doi ani, sarbatori care au coincis cu nu stiu ce aniversare a Politiei, din Branesti 3 s-au scos, cam 500 de kg de chinezesc. Tot pestele, a fost facut cadou de Paste, maharilor din MI. Deci asta, carpkiller, are si el dreptatea lui. Dar de aici, pana la a spune ca balta a fost secata, o imposibilitate tehnica sau ma rog, foarte scumpa, este un drum lung.