Polemica !!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 02 Iun 2004 01:26

Bai Gica, tu nu stii ce spui...adica stii tu ceva, dar nu f bine.
Din branesti 3 vezi numai o f f f mica parte din 4(zici bine)... un petec de apa plina cu stuf si alte mizeri. Dif de nivele pare destul de mare, nu te contrazic.
Cand am vazut-o secata am intrat cu masina pe partea celalta(prin santier) unde se lucra la autostrada Bucuresi-Constanta, apoi am facut pe jos ocolul baltii si crede-ma ca nu era nici un strop de apa. Oricum ce sens are sa ne contrazicem este o balta pe care eu oricum nu o sa mai calc multa vreme, vroiam numai sa-ti dau un sfat prietenesc :D

Catta
new member

Crap?????????

Mesaj de Catta » 02 Iun 2004 08:06

Cine stie o balta unde se prinde ceva ?

DD
member

Mesaj de DD » 02 Iun 2004 08:15

1. Numai "zeul baltilor" poate sa raspunda la aceasta intrebare, dar parerea mea este ca s-a dat de partea braconierilor sau a intrat in par... si s-a privatizat. Eu cred ca daca este o balta care are stuf si plauri (deci nu poate fi navodita) si nuci nu poate fi secata sau jucata la nivel, acolo se poate prinde ceva. Parerea mea :lol:

2. Nu este nevoie de haina de la inceput. Poate sa inceapa cu un guler, o manseta ceva si apoi dupa ce acumuleaza poate sa faca o haina mai scurta pe care sa o lungeasca in timp.

3. Fara nici o legatura cu cele de mai sus: un tip se duce la un magazin sa cumpere un geamantan din piele de elefant. Vanzatorul ii aduce o borseta iar tipul furios ii spune ca isi bate joc de el. Replica vanzatorului este ca borseta est efacuta din pielea de pe p.... si daca o mangai se face geamantan.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 02 Iun 2004 08:25

Peris e o balta pe care se mai prinde cite ceva.
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 02 Iun 2004 09:05

Val Pangica jr scrie:Gica - animalul ala nu e nici sobolan si nici vidra - ii zice BIZAM - si puteai sa-l pastrezi ca are blana valoroasa .
"Animalul" a scapat! A reusit sa intre intr-o vizuina chiar sub mal, de unde nu s-a dat scos. Ne stransesem vreo 5-6 insi acolo si nu am reusit sa-l demascam.

ps. Nu vreau sa fac publicitate unei balti si asa destul de pretentioase, cine cunoaste Branesti 4 stie despre ce vorbesc. Este un lac foarte bine populat, crap, caras, platica, salau, chiar si somn. Exista intotdeauna 10-15 plantatori, care, chiar fac cu schimbul pe balta, exista multe locuri foarte bune, greu accesibile si incomode celor mai ...comozi dintre noi, este o balta dificila. Adancimea maxima atinge in anumite locuri 6 m, exista o sumedenie de gropi, cu o suprafata foarte mare, izvoare, de aceea nu poate fi secata!
M-am interesat, pentru ca m-as simti penibil, daca ar exista cineva care sa creada ca-i dau informatii false, deci, m-am interesat si iata adevarul:
Inainte de sarbatorile de Pasti, acum doi ani, sarbatori care au coincis cu nu stiu ce aniversare a Politiei, din Branesti 3 s-au scos, cam 500 de kg de chinezesc. Tot pestele, a fost facut cadou de Paste, maharilor din MI. Deci asta, carpkiller, are si el dreptatea lui. Dar de aici, pana la a spune ca balta a fost secata, o imposibilitate tehnica sau ma rog, foarte scumpa, este un drum lung.
Ultima oară modificat 02 Iun 2004 11:49 de către Gica Chioru, modificat 1 dată în total.

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 02 Iun 2004 11:32

Eu am scris ca BRANESTI 4 a fost secat si nu 3-ul. In 3 este peste, nu zic ca nu, dar a devenit o balta ca toane. Am pescuit de multe ori acolo si cel mai sigur moment in care prinzi peste este cand vezi localnicii cu trestii pe malul apei. Gica are dreptate, sunt locuri si locuri, izvoare, etc.
Dupa parerea mea cel mai bun loc este cel de langa Bazinul 2. Este un loc dificil, mal f inalt, dar este interesat de studiat topgrafia locului. Se vede clar, cu putina atentie cum se adanceste destul de brusc si cum fundul apei se prelungeste in continarea malului pe ac. dir de parca ar fi un munte.
Gica dc. te-ai interesat la paznici posibil sa nu spuna adevarul si stii si tu asta, dar dc ai alta sursa (sigura) spune-mi si mie care bazin a fost secat de chinezesc. Eu am auzit de mult de tot acum 6-7ani ca branesti 4 este balta lui Dinamo, poate de aia vrei sa zici ca a fost plasuita si nu 3-ul?

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 02 Iun 2004 11:58

Dintr-o eroare am scris Branesti 3 in loc de Branesti 4 -mi-am permis sa modific. Ar fi trebuit sa fie evident ca ma refer la 4.
Cum am spus mai sus, Branesti 4 este a AGVPS Unirea, fosta Dinamo. Nu m-am interesat la paznici, am un bun amic care nu merge decat la Branesti 4 si Petrachioaia. Deci el mi-a spus cele de mai sus. Secat de chinezesc? Pai am zis doar ca au scos 500 de kile, asta nu inseamna ca l-au secat de chinezesc.
Si cu asta, am terminat acest subiect.

ps. asa ca fapt divers, particolerii de la Branesti 3 , dupa ce ca percep o taxa prohibita, manevreaza balta si recolteaza an de an cam 50% din crapul de peste 2 kg existent in balta.

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 02 Iun 2004 12:37

Eu cred ca a fost secata de tot de peste tu zici ca numai de chinezesc.
Asta este nu ne putem convinge, dar hai sa discutam despre bazinul 3.
Inainte sa fie particulara si chiar si dupa (putin timp) era peste la greu acolo. Pe branesti 3 am prins primul meu crap si inca mai cred ca este ceva peste acolo dc stii unde sa dai si cand sa te duci.
Taxa este maricica ptr. posibilitatile baltii, dar sa stii ca acum 4 ani, cand era 300mii si nu 350 era peste la greu acolo.

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 02 Iun 2004 13:00

L-AM GASIT PE GICA(fara misto) !!!!
Mai gica tu lucrezi cumva in constructii? Am cunoscut ieri o persoana ce se numeste Gica.... si nu avea un ochi. Ce-am zis.....frate asta este:nu are un ochi si-l cheama Gica=> Gica Chioru. :shock:
Nu l-am intrebat pe respectiv dc s.n. si chioru ca sa nu zica ca-l iau la misto, dar....mai stii. Tu erai ?

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 02 Iun 2004 13:05

Da-ti o castana din partea mea.

Scrie răspuns