Rod Pod

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Razvann
junior member

Rod Pod

Mesaj de Razvann » 12 Ian 2008 20:02

http://www.totalfishing.ro/rod-pod-otel ... -1749.html
Il are cineva....in poza pare solid... :?:

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 12 Ian 2008 20:12

mai stabil si mai greu ca asta nu o sa gasesti !!!!

Razvann
junior member

Mesaj de Razvann » 12 Ian 2008 20:34

[quote="florin-v"]mai stabil si mai greu ca asta nu o sa gasesti !!!![/quote]

Mie imi place ..cred ca-si merita banii...s-ar putea sa-mi comand unul .

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 12 Ian 2008 20:58

il are un prieten.ca lipsuri pot spune ca:esti limitat la ridicarea varfurilor lansetelor mai sus cand agatatura sau terenul o cere din cauza ca are picioarele scurte(pt mine personal asta a fost factorul principal care ma facut sa aleg sky podu de la fox in detrimentul infinityului).
daca ai niste bete de 3,90 si vrei ca swingeru sa fie pozitionat intre senzor si ultimul inel nu vei putea deoarece lungimea dintre buzz barii nu permite acest lucru
si nu in ultimul rand distanta intre mulinete
avantajul lui ar fi ca este solid,dar nu este suficient.punete in situatia in care malul este abrupt ,sau in apa la 30m ai un prag de agatatura si tu poti ridica fata rodpodului doar 40 de cm .
.
asta este parerea mea despre el si un semn de intrebare este de ce sa ieftinit atat de mult ?
APCR-CS CARPZONE

Razvann
junior member

Mesaj de Razvann » 12 Ian 2008 21:11

De acord cu tine..dar diferenta de pret este mare acum... intre ele...
Referitor la faptul ca s-a ieftinit..e totusi un rod-pod nu o lanseta...cred ca riscurile sa iei o teapa sunt mai reduse :) in acest caz....doar eventualele lui dezavantaje constructive ar putea fi problema....in rest..

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 12 Ian 2008 21:15

picioarele pe care se sprijina se pot inlatura? daca da atunci iti poti achizitiona alte picioare mai lungi si iti iese exact ca sky-podul sau ma rog globe trotter :mrgreen:

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 12 Ian 2008 21:15

Friday scrie:De acord cu tine..dar diferenta de pret este mare acum... intre ele...
Referitor la faptul ca s-a ieftinit..e totusi un rod-pod nu o lanseta...cred ca riscurile sa iei o teapa sunt mai reduse :) in acest caz....doar eventualele lui dezavantaje constructive ar putea fi problema....in rest..
pe mv2 il poti folosi cu incredere nu/i vei simti dezavantajele ;-)
APCR-CS CARPZONE

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 12 Ian 2008 21:18

Razvan.D scrie:picioarele pe care se sprijina se pot inlatura? daca da atunci iti poti achizitiona alte picioare mai lungi si iti iese exact ca sky-podul sau ma rog globe trotter :mrgreen:
da se pot inlatura ,dar mai ai de umblat si pe la buzz bari daca ai niste molinete babane
APCR-CS CARPZONE

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 12 Ian 2008 21:18

uite aici o adresa ,asa ca idee ce poti adauga la rod pod in caz de nevoie

https://www.watersportcentrale.eu/porta ... orie_id=30

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 12 Ian 2008 21:20

de acord cu tine george,inainte de skypod am avut mini-amiaud era mic si aveam probleme cu mulinetele

Scrie răspuns