Il are cineva....in poza pare solid...
Rod Pod
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
George-Alexandru
- senior member
il are un prieten.ca lipsuri pot spune ca:esti limitat la ridicarea varfurilor lansetelor mai sus cand agatatura sau terenul o cere din cauza ca are picioarele scurte(pt mine personal asta a fost factorul principal care ma facut sa aleg sky podu de la fox in detrimentul infinityului).
daca ai niste bete de 3,90 si vrei ca swingeru sa fie pozitionat intre senzor si ultimul inel nu vei putea deoarece lungimea dintre buzz barii nu permite acest lucru
si nu in ultimul rand distanta intre mulinete
avantajul lui ar fi ca este solid,dar nu este suficient.punete in situatia in care malul este abrupt ,sau in apa la 30m ai un prag de agatatura si tu poti ridica fata rodpodului doar 40 de cm .
.
asta este parerea mea despre el si un semn de intrebare este de ce sa ieftinit atat de mult ?
daca ai niste bete de 3,90 si vrei ca swingeru sa fie pozitionat intre senzor si ultimul inel nu vei putea deoarece lungimea dintre buzz barii nu permite acest lucru
si nu in ultimul rand distanta intre mulinete
avantajul lui ar fi ca este solid,dar nu este suficient.punete in situatia in care malul este abrupt ,sau in apa la 30m ai un prag de agatatura si tu poti ridica fata rodpodului doar 40 de cm .
.
asta este parerea mea despre el si un semn de intrebare este de ce sa ieftinit atat de mult ?
APCR-CS CARPZONE
-
George-Alexandru
- senior member
pe mv2 il poti folosi cu incredere nu/i vei simti dezavantajeleFriday scrie:De acord cu tine..dar diferenta de pret este mare acum... intre ele...
Referitor la faptul ca s-a ieftinit..e totusi un rod-pod nu o lanseta...cred ca riscurile sa iei o teapa sunt mai reduse :) in acest caz....doar eventualele lui dezavantaje constructive ar putea fi problema....in rest..
APCR-CS CARPZONE
-
George-Alexandru
- senior member
uite aici o adresa ,asa ca idee ce poti adauga la rod pod in caz de nevoie
https://www.watersportcentrale.eu/porta ... orie_id=30
https://www.watersportcentrale.eu/porta ... orie_id=30