Recomandari cort 1 persoana

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 25 Ian 2008 15:06

dap cortul este varful de la JRC Quad Continental2 si are dimensiunile

2950 (d) x 2800 (w) x 1600mm (h),are si winterskin si anul trecut pretul lui in magazine era de 25 de milioane.
mai era un QUAD de 20 de mil dar este mai mic in dimensiuni.

daca e sa iubesc ceva din tot echipamentul,acela este cortul ,este rezistent ca o casa :D
APCR-CS CARPZONE

bala
member

Mesaj de bala » 25 Ian 2008 19:14

George-Alexandru scrie:dap cortul este varful de la JRC Quad Continental2 si are dimensiunile

2950 (d) x 2800 (w) x 1600mm (h),are si winterskin si anul trecut pretul lui in magazine era de 25 de milioane.

daca e sa iubesc ceva din tot echipamentul,acela este cortul ,este rezistent ca o casa :D
de-asta m-ai lasat singur in cort si ai fugit in masina ,anul trecut la hobaia pe furtuna aia :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 25 Ian 2008 19:22

bala scrie:
George-Alexandru scrie:dap cortul este varful de la JRC Quad Continental2 si are dimensiunile

de-asta m-ai lasat singur in cort si ai fugit in masina ,anul trecut la hobaia pe furtuna aia :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Ahaaaaaaaaaaa...deci cand noi "tremuram" sa nu ne ia vijelia corturile pe sus la Hobaia, tu te-ai tirat in masina, ha? bunnnn baiat :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 25 Ian 2008 20:12

bala scrie:

de-asta m-ai lasat singur in cort si ai fugit in masina ,anul trecut la hobaia pe furtuna aia :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:[/quot

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mai bine zii adevarul ca lumea chiar crede .

Eu si cu tine am ramas in cort dupa ce am aruncat tot ce era pe afara ca incepea mai repede decat ne asteptam noi furtuna,iar IULIAN sa dus in masina .mai tii minte cum ai legat cu snurul de la un sac de primire piciorul de la pat si agatatoarea de lampa din tavanul cortului si eu cum ma pusesem in genuchi in usa cortului si nu prea aveam de ce sa tin si faceam matanii sa nu cumva sa il umfle vantul pe dedesupt ca nu pusesem fundu.

pt cine nu stie in timp ce noi doi eram in cort in timpul furtunii si bala imi povestea ca el a vazut la tara la el cum vartejurile ridica gainile si ratele pe sus,la un moment dat structura desi indestructibila a colosalului cort :D incepe sa scoata niste sunete ciudate,sa se clatine amenintator iar ce ma speriat pe mine cel mai tare era sunetul de groaza care se formase in interior. Cand a inceput " frumoasa miscare "zic eu aoleu e vartejul deasupra noastra :lol: iar bala isi pierde instantaneu pigmentul pielii si amuteste,dupa care eu ma/m repezit in usa cortului ca aveam acolo 2 bride de care sa pot tine.
dupa cateva minute de groaza scot un pic capul afara sa vad vartejul pe camp dar oha.

ce credeti ca aflam in ultima noapte de concurs de la partenerul nostru care in timpul furtunii a stat in masina ,el a iesit din masina a apucat barile si a inceput sa/l zgaltaie si intr/un final auzindune pe noi impancientati in cort la bufnit rasul si a fugit in masina.

de mentionat faptul ca la cele auzite bala nu prea a schitat vrun zambet in timp ce eu ma tavaleam de ras.
asa e bala? :lol:

ps.
in masina ma/m dus la final cand se domolise ca sa vad si eu mai bine privelistea ;-)
APCR-CS CARPZONE

bala
member

Mesaj de bala » 25 Ian 2008 20:47

am glumit george...asa e cum spui tu :lol:
singura teama era ca ne umfla cortul(ca ne-a fost lene sa-i montam fundul) si iti dai seama ce se intampla cu restul echipamentului care era aruncat de-a valma in cort...ma si vedeam alergand prin tot sectorul dupa echipament... :lol: :lol:

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 25 Ian 2008 20:50

aha sa nu alergam cum am alergat dupa fisele de arbitraj :lol: :lol:
APCR-CS CARPZONE

mihai florescu
senior member

Mesaj de mihai florescu » 26 Ian 2008 10:40

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 17 Feb 2008 17:05

Din cate stiu este si varianta de doua persoane, la modelul acesta.

cp
member

Mesaj de cp » 23 Feb 2008 23:59

@ george alexandru

Cand a fost furtuna pe Hobaia, eu ma cinstisem cu Mihai Buturugeanu cu niste palinca (oricum nu era pestele la noi in zona, stie si Mihai si Florentin Iuga)... si cand am vazut ca vine vij-ul... m-am bagat in bivvy, aveam si overwrap-ul montat. E cu cantec... il primisem impreuna cu patul din UK cu o zi inainte... prima noapte am facut-o sub umbrela...cu overwrap....dar apoi!!! Tu stii ai vazut cortul pe MV2!
Si am dormit neintors in bivvy...cateva ore..cand m-am trezit... Mihai incerca sa repare cortul lui...skypod-ul se sprijinea in senzori...balamuc... cortul meu nu avea nimic...

recomand cu caldura JRC Defender Brolly cu Overwrap....si JRC Terry Hearn Super Cocoon...

Cortul il puteti vedea in Info Pescar din perioada CC Hobaia 2007...

Scrie răspuns