bala scrie:George-Alexandru scrie:dap cortul este varful de la JRC Quad Continental2 si are dimensiunile
2950 (d) x 2800 (w) x 1600mm (h),are si winterskin si anul trecut pretul lui in magazine era de 25 de milioane.
mai era un QUAD de 20 de mil dar este mai mic in dimensiuni.
daca e sa iubesc ceva din tot echipamentul,acela este cortul ,este rezistent ca o casa

de-asta m-ai lasat singur in cort si ai fugit in masina ,anul trecut la hobaia pe furtuna aia

[/quot
Mai bine zii adevarul ca lumea chiar crede .
Eu si cu tine am ramas in cort dupa ce am aruncat tot ce era pe afara ca incepea mai repede decat ne asteptam noi furtuna,iar IULIAN sa dus in masina .mai tii minte cum ai legat cu snurul de la un sac de primire piciorul de la pat si agatatoarea de lampa din tavanul cortului si eu cum ma pusesem in genuchi in usa cortului si nu prea aveam de ce sa tin si faceam matanii sa nu cumva sa il umfle vantul pe dedesupt ca nu pusesem fundu.
pt cine nu stie in timp ce noi doi eram in cort in timpul furtunii si bala imi povestea ca el a vazut la tara la el cum vartejurile ridica gainile si ratele pe sus,la un moment dat structura desi indestructibila a colosalului cort

incepe sa scoata niste sunete ciudate,sa se clatine amenintator iar ce ma speriat pe mine cel mai tare era sunetul de groaza care se formase in interior. Cand a inceput " frumoasa miscare "zic eu aoleu e vartejul deasupra noastra

iar bala isi pierde instantaneu pigmentul pielii si amuteste,dupa care eu ma/m repezit in usa cortului ca aveam acolo 2 bride de care sa pot tine.
dupa cateva minute de groaza scot un pic capul afara sa vad vartejul pe camp dar oha.
ce credeti ca aflam in ultima noapte de concurs de la partenerul nostru care in timpul furtunii a stat in masina ,el a iesit din masina a apucat barile si a inceput sa/l zgaltaie si intr/un final auzindune pe noi impancientati in cort la bufnit rasul si a fugit in masina.
de mentionat faptul ca la cele auzite bala nu prea a schitat vrun zambet in timp ce eu ma tavaleam de ras.
asa e bala?
ps.
in masina ma/m dus la final cand se domolise ca sa vad si eu mai bine privelistea