balti care trebuiesc evitate

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 24 Iun 2004 16:22

@Verdete
Balti ca Sarulesti, Mihailesti, Tancabesti,.....etc...colcaie de peste, dar pe langa faptul ca-i acoperit cu apa....este prea complicat... du-te si o sa te convingi !

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 24 Iun 2004 16:23

@Verdete
Balti ca Sarulesti, Mihailesti, Tancabesti,.....etc...colcaie de peste, dar pe langa faptul ca-i acoperit cu apa....este prea complicat... du-te si o sa te convingi !

deedee
junior member

Mesaj de deedee » 24 Iun 2004 16:24

Bag seama ca dl Gica Chiorul e mult prea fin pt noi :lol:
--
Pescar scamator.

Tankard
member

Mesaj de Tankard » 24 Iun 2004 16:48

@Gica Chioru
La Dobreni sa merg sau sa "merg"? :-?
Dupa cateva partide foarte reusite, din 2000 (parca) n-am mai luat decat rosioare.
Ader si eu la lista cu "nu calcati" subliniind ingroshat [b][u]Cernica[/u][/b]. As mai adauga Pustnicu, unde difuzoarele atarnate in copaci si populatia amatoare de mici&beri&manele nu au nimic de-a face cu pescuitul si canalul Frasinet.

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 24 Iun 2004 19:13

Fratilor da' voi unde mergeti la pescuit?Ca ati eliminat o mare parte din baltile care mai au ceva peste (ma rog,unele dintre ele)! Nu vorbesc de alte considerente...ca asta e! Daca va refereati la calitatea serviviilor subscriu la majoritatea dintre ele..dar unde altundeva mai poti gasii peste? Spuneti voi!

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 02 Iul 2004 09:44

@Gica - pe Mihailesti se poate pescui noaptea sau fac gura aia de la Lody sau si mai rau vin " negrii " din sat ?

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 02 Iul 2004 11:03

La Dobreni sa merg sau sa "merg"?
Poti sa "mergi", Tankard. :wink:
- pe Mihailesti se poate pescui noaptea sau fac gura aia de la Lody sau si mai rau vin " negrii " din sat ?
Caaron, oricand te poti trezi cu oamenii lui Lodi peste tine pentru control dar din cate stiu eu, poti da si noaptea. Inca ceva, "negrii" din Mihailesti sunt foarte putini si nu am auzit sa faca probleme niciodata. Acolo problema este chiar Lodi.
Bag seama ca dl Gica Chiorul e mult prea fin pt noi
Mersi deedee.
Sa-ti explic diferenta dintre Chioru (asa cum ma semnez eu) si Chiorul(asa cum ma numesti tu)?

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 02 Iul 2004 11:23

Gica cred ca ai incurcat borcanele!

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 02 Iul 2004 11:24

Gica ti-am spus si pe MP ca am un permis la Lody de 3 ani si n-au comentat niciodata.Eu cu negrii nu stiam cum sta treaba.Oare merge somnul la ficatei de pui ?

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 02 Iul 2004 11:49

merge somnul la ficatei de pui ?
Andrei, vezi ca trebuie legat bine ca altfel cade la aruncare. Merge, dar mai pune ceva langa, coropisnita, rame, o soparla, mai pune ceva. Este foarte important locul, la somn mult mai mult decat la crap, de ex.
Gica cred ca ai incurcat borcanele!
N-ar fi prima oara.

Scrie răspuns