balti care trebuiesc evitate
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- carpkiller
- veteran
- carpkiller
- veteran
@Gica Chioru
La Dobreni sa merg sau sa "merg"?
Dupa cateva partide foarte reusite, din 2000 (parca) n-am mai luat decat rosioare.
Ader si eu la lista cu "nu calcati" subliniind ingroshat [b][u]Cernica[/u][/b]. As mai adauga Pustnicu, unde difuzoarele atarnate in copaci si populatia amatoare de mici&beri&manele nu au nimic de-a face cu pescuitul si canalul Frasinet.
La Dobreni sa merg sau sa "merg"?

Dupa cateva partide foarte reusite, din 2000 (parca) n-am mai luat decat rosioare.
Ader si eu la lista cu "nu calcati" subliniind ingroshat [b][u]Cernica[/u][/b]. As mai adauga Pustnicu, unde difuzoarele atarnate in copaci si populatia amatoare de mici&beri&manele nu au nimic de-a face cu pescuitul si canalul Frasinet.
Fratilor da' voi unde mergeti la pescuit?Ca ati eliminat o mare parte din baltile care mai au ceva peste (ma rog,unele dintre ele)! Nu vorbesc de alte considerente...ca asta e! Daca va refereati la calitatea serviviilor subscriu la majoritatea dintre ele..dar unde altundeva mai poti gasii peste? Spuneti voi!
-
- member
-
- senior member
Poti sa "mergi", Tankard.La Dobreni sa merg sau sa "merg"?
Caaron, oricand te poti trezi cu oamenii lui Lodi peste tine pentru control dar din cate stiu eu, poti da si noaptea. Inca ceva, "negrii" din Mihailesti sunt foarte putini si nu am auzit sa faca probleme niciodata. Acolo problema este chiar Lodi.- pe Mihailesti se poate pescui noaptea sau fac gura aia de la Lody sau si mai rau vin " negrii " din sat ?
Mersi deedee.Bag seama ca dl Gica Chiorul e mult prea fin pt noi
Sa-ti explic diferenta dintre Chioru (asa cum ma semnez eu) si Chiorul(asa cum ma numesti tu)?
-
- member
-
- senior member
Andrei, vezi ca trebuie legat bine ca altfel cade la aruncare. Merge, dar mai pune ceva langa, coropisnita, rame, o soparla, mai pune ceva. Este foarte important locul, la somn mult mai mult decat la crap, de ex.merge somnul la ficatei de pui ?
N-ar fi prima oara.Gica cred ca ai incurcat borcanele!