senzor energoteam

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 10 Feb 2008 00:24

Corect numai ca eu am luat aceiasi avertizori ca cei de la LF din niro cu 200ron,4 plus statie,numai ca scrie altceva pe ei.problema la ei este cum ai nimeresti :lol:
APCR-CS CARPZONE

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Feb 2008 15:34

doua aspecte general valabile, nu vorbesc in mod special de laserfish acum

1. chinezii produc produse aparent identice dar in bani diferiti si calitate diferita, cand se duc firmele mari si concep sau comanda produse o fac la un anumit standard si intr-un anumit buget, altfel chinezul poate produce ceva relativ identic dar la calitate mai slaba si bani mai putini
2. in niro intotdeauna vor fi preturi mai mici pentru ca evaziunea fiscala e in floare, nu ai garantie si nici nu ai un minim standard de calitate garantat de numele unei firme

altfel vorbind, nu neg ca nu se pot lua unele lucruri relativ ok din multitudinea de nenorociri de acolo

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 10 Feb 2008 23:14

k corect pe o parte ,dar daca comparam FL (niro) si LF vei vedea ca este acelasi lucru in cele mai mici detalii doar ca difera firma si pretu,pana una alta Laser xxx e un nume,poate de acolo vine diferenta de pret.mentionez ca am pescuit si cu FL si cu LF si stiu ce vorbesc,si daca mai sapam acelasi model il vinde si baracuda.sunt ok dar depinde si cum ai nimeresti spun asta pt ca cine a avut LaserFish a schimbat un set si pana la urma ia vandut ca tot a avut probleme si cu un senzor din aldoilea set.
APCR-CS CARPZONE

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Feb 2008 00:02

ok
prietenul tau trebuia sa se foloseasca de garantie

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Feb 2008 16:58

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 11 Feb 2008 18:49

sa folosit de garantie dar si cu setul schimbat a avut probleme si a renuntat la ei.
APCR-CS CARPZONE

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Feb 2008 18:53

nashpa
ghinion

bala
member

Mesaj de bala » 11 Feb 2008 21:09

George-Alexandru scrie:k corect pe o parte ,dar daca comparam FL (niro) si LF vei vedea ca este acelasi lucru in cele mai mici detalii doar ca difera firma si pretu,pana una alta Laser xxx e un nume,poate de acolo vine diferenta de pret.mentionez ca am pescuit si cu FL si cu LF si stiu ce vorbesc,si daca mai sapam acelasi model il vinde si baracuda.sunt ok dar depinde si cum ai nimeresti spun asta pt ca cine a avut LaserFish a schimbat un set si pana la urma ia vandut ca tot a avut probleme si cu un senzor din aldoilea set.
il cunosc si eu pe prietenul tau? :roll: :roll: :mrgreen: :lol: :lol:

bala
member

Mesaj de bala » 11 Feb 2008 21:11

danr scrie:nashpa
ghinion
cand vorbim de laserfish....totusi e ...prea mare...."ghinionul" ;-)

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 11 Feb 2008 21:15

bala scrie:
George-Alexandru scrie:k corect pe o parte ,dar daca comparam FL (niro) si LF vei vedea ca este acelasi lucru in cele mai mici detalii doar ca difera firma si pretu,pana una alta Laser xxx e un nume,poate de acolo vine diferenta de pret.mentionez ca am pescuit si cu FL si cu LF si stiu ce vorbesc,si daca mai sapam acelasi model il vinde si baracuda.sunt ok dar depinde si cum ai nimeresti spun asta pt ca cine a avut LaserFish a schimbat un set si pana la urma ia vandut ca tot a avut probleme si cu un senzor din aldoilea set.
il cunosc si eu pe prietenul tau? :roll: :roll: :mrgreen: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: poate
APCR-CS CARPZONE

Scrie răspuns