senzor energoteam
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
doua aspecte general valabile, nu vorbesc in mod special de laserfish acum
1. chinezii produc produse aparent identice dar in bani diferiti si calitate diferita, cand se duc firmele mari si concep sau comanda produse o fac la un anumit standard si intr-un anumit buget, altfel chinezul poate produce ceva relativ identic dar la calitate mai slaba si bani mai putini
2. in niro intotdeauna vor fi preturi mai mici pentru ca evaziunea fiscala e in floare, nu ai garantie si nici nu ai un minim standard de calitate garantat de numele unei firme
altfel vorbind, nu neg ca nu se pot lua unele lucruri relativ ok din multitudinea de nenorociri de acolo
1. chinezii produc produse aparent identice dar in bani diferiti si calitate diferita, cand se duc firmele mari si concep sau comanda produse o fac la un anumit standard si intr-un anumit buget, altfel chinezul poate produce ceva relativ identic dar la calitate mai slaba si bani mai putini
2. in niro intotdeauna vor fi preturi mai mici pentru ca evaziunea fiscala e in floare, nu ai garantie si nici nu ai un minim standard de calitate garantat de numele unei firme
altfel vorbind, nu neg ca nu se pot lua unele lucruri relativ ok din multitudinea de nenorociri de acolo
-
- senior member
k corect pe o parte ,dar daca comparam FL (niro) si LF vei vedea ca este acelasi lucru in cele mai mici detalii doar ca difera firma si pretu,pana una alta Laser xxx e un nume,poate de acolo vine diferenta de pret.mentionez ca am pescuit si cu FL si cu LF si stiu ce vorbesc,si daca mai sapam acelasi model il vinde si baracuda.sunt ok dar depinde si cum ai nimeresti spun asta pt ca cine a avut LaserFish a schimbat un set si pana la urma ia vandut ca tot a avut probleme si cu un senzor din aldoilea set.
APCR-CS CARPZONE
au venit si energoteam-urile
http://www.totalfishing.ro/avertizori-a ... 7_545.html
http://www.totalfishing.ro/avertizori-a ... 7_545.html
-
- senior member
il cunosc si eu pe prietenul tau?George-Alexandru scrie:k corect pe o parte ,dar daca comparam FL (niro) si LF vei vedea ca este acelasi lucru in cele mai mici detalii doar ca difera firma si pretu,pana una alta Laser xxx e un nume,poate de acolo vine diferenta de pret.mentionez ca am pescuit si cu FL si cu LF si stiu ce vorbesc,si daca mai sapam acelasi model il vinde si baracuda.sunt ok dar depinde si cum ai nimeresti spun asta pt ca cine a avut LaserFish a schimbat un set si pana la urma ia vandut ca tot a avut probleme si cu un senzor din aldoilea set.

-
- senior member
bala scrie:il cunosc si eu pe prietenul tau?George-Alexandru scrie:k corect pe o parte ,dar daca comparam FL (niro) si LF vei vedea ca este acelasi lucru in cele mai mici detalii doar ca difera firma si pretu,pana una alta Laser xxx e un nume,poate de acolo vine diferenta de pret.mentionez ca am pescuit si cu FL si cu LF si stiu ce vorbesc,si daca mai sapam acelasi model il vinde si baracuda.sunt ok dar depinde si cum ai nimeresti spun asta pt ca cine a avut LaserFish a schimbat un set si pana la urma ia vandut ca tot a avut probleme si cu un senzor din aldoilea set.![]()
![]()
![]()
![]()

APCR-CS CARPZONE