Capsula interioara a Double xxx-ului nu este formata din plasa, ca la Globetrotter XL. De fapt, corturile nu au nimic in comun, poate doar structura de tip pram hood. Capsula DT-ului este prinsa de cadrul de aluminiu al cortului in asa fel incat pescarul este ferit de condensul specific corturilor cu o singura foaie.
Folosesc cortul DT de vreo doi ani si mi l-am vandut de curand ca sa imi iau ..DT Extrem.

In privinta ventilatiei interioare si a confortului oferit pe timpul verii cred ca il depasesc doar Globetrotter si Safari Campmoor. Ferestrele foarte mari de pe spatele cortului, pozitionate la nivelul patului, combinate cu faptul ca toata fata capsulei interioare este facuta din plasa, creeaza un curent foarte placut chiar si in zilele cele mai calduroase. Decizia de a-mi schimba DT-ul cu Extreme-ul am luat-o atunci cand am vazut ca acoperisul suplimentar din fata, facand umbra, creste si mai mult confortul in timpul zilelor calduroase.
Imi permit sa iti dau un sfat in privinta achizitionarii cortului: cat dai, atata face. Firme precum Fox, Nash, JRC, Trakker, Aqua etc au traditie in corturi si se bat pe o piata extrem de concurentiala, cea din Marea Britanie. Daca tot vrei sa dai un ban, incearca sa cumperi ceva testat de-a lungul timpului!