rod pod
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Uite aici:
http://banatul.eu/phpBB2/viewtopic.php?t=260&highlight=
garantez pentru seriozitatea omului!
http://banatul.eu/phpBB2/viewtopic.php?t=260&highlight=
garantez pentru seriozitatea omului!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
teacher multumesc da acum nu am incredere deloc in posta si el in timisoara io in constanta na + ca am primit niste sfaturi de la cineva pentru care ii raman dator si asa o sa fac .mai bine mai astept si iau un produs mai scump da de o calitate garantata.oricum multumesc tuturor celor care sau chinuit sami dea un raspuns
Pai asta e logica din start! De ce n-ai intrebat inainte de-a posta aici, pe sfatuitorul tau secret, caruia i-ai ramas dator acum ?!?!remus_cta scrie:teacher multumesc da acum nu am incredere deloc in posta si el in timisoara io in constanta na + ca am primit niste sfaturi de la cineva pentru care ii raman dator si asa o sa fac .mai bine mai astept si iau un produs mai scump da de o calitate garantata.oricum multumesc tuturor celor care sau chinuit sami dea un raspuns
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
pentru ca lumea mai si munceste mai are si familie,copii si nu e bine sa deranjez cand mi se scoala mie.am vorbit cu el am aflat parerea lui si pana la urma dupa ce mam gandit mi-am dat seama ca are dreptate din toate punctele de vedere.oricum multumesc tuturor care sau chinuit sa imi dea un raspuns.
- Dan Cristian
- veteran
Cand te hotarasti, sa ne spui si noua ce ai ramas, in cele din urma.remus_cta scrie:teacher multumesc da acum nu am incredere deloc in posta si el in timisoara io in constanta na + ca am primit niste sfaturi de la cineva pentru care ii raman dator si asa o sa fac .mai bine mai astept si iau un produs mai scump da de o calitate garantata.oricum multumesc tuturor celor care sau chinuit sami dea un raspuns
Fir intins !