rod pod

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
remus_cta
veteran

rod pod

Mesaj de remus_cta » 06 Mar 2008 12:42

as dori sami recomandati si mie un rod pod in jurul a 2 milioane.ma intereseaza pe langa pret si stabilitatea ,cate lansete se pot monta pe el,greutatea.MULTUMESC ANTICIPAT

florincj
senior member

Mesaj de florincj » 06 Mar 2008 14:28

De ce nu vizitezi magazinul Total Fishing ? Dai un clik si macar poti sa-ti faci o idee. Personal vreau sa-mi construiesc unul , cu cateva accesorii in plus fata de ce exista pe piata .

voicua
veteran

Mesaj de voicua » 06 Mar 2008 15:26

Poti incerca Ultimated Culture rodpod,la un pret apropiat de banii de care dispui.Alceva mai bun, in suma asta... cam greu.Respecte.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 06 Mar 2008 19:37

Uite aici:
http://banatul.eu/phpBB2/viewtopic.php?t=260&highlight=
garantez pentru seriozitatea omului!
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 06 Mar 2008 22:21

teacher multumesc da acum nu am incredere deloc in posta si el in timisoara io in constanta na + ca am primit niste sfaturi de la cineva pentru care ii raman dator si asa o sa fac .mai bine mai astept si iau un produs mai scump da de o calitate garantata.oricum multumesc tuturor celor care sau chinuit sami dea un raspuns

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 07 Mar 2008 08:13

remus_cta scrie:teacher multumesc da acum nu am incredere deloc in posta si el in timisoara io in constanta na + ca am primit niste sfaturi de la cineva pentru care ii raman dator si asa o sa fac .mai bine mai astept si iau un produs mai scump da de o calitate garantata.oricum multumesc tuturor celor care sau chinuit sami dea un raspuns
Pai asta e logica din start! De ce n-ai intrebat inainte de-a posta aici, pe sfatuitorul tau secret, caruia i-ai ramas dator acum ?!?!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 07 Mar 2008 11:56

pentru ca lumea mai si munceste mai are si familie,copii si nu e bine sa deranjez cand mi se scoala mie.am vorbit cu el am aflat parerea lui si pana la urma dupa ce mam gandit mi-am dat seama ca are dreptate din toate punctele de vedere.oricum multumesc tuturor care sau chinuit sa imi dea un raspuns.

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 07 Mar 2008 12:36

remus_cta scrie:teacher multumesc da acum nu am incredere deloc in posta si el in timisoara io in constanta na + ca am primit niste sfaturi de la cineva pentru care ii raman dator si asa o sa fac .mai bine mai astept si iau un produs mai scump da de o calitate garantata.oricum multumesc tuturor celor care sau chinuit sami dea un raspuns
Cand te hotarasti, sa ne spui si noua ce ai ramas, in cele din urma.
Fir intins !

Scrie răspuns