luati-o p'asta!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 13 Iul 2004 11:31

Mai nea CAARON toata noaptea m-am chinuit sa scriu un topic cu cele afirmate de tine insa in momentul cand a trebuit sa-l lansez am renuntat si am inchis calculatorul. In orice caz ma bucur ca ai avut tu taria si vehementa necesara a transmite ceea ce eu, si poate inca multi altii, au dorit. Poate ca in timp vor intelege si omuletii astia care este treaba cu omul pescar. Pana atunci BRAVO tie si ciuda mie ca mi-ai luat-o inainte :lol: .
Salutari din Miami

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 13 Iul 2004 12:23

Vladene te maninca limba asa cum te-a mincat cind l-ai provocat pe Solomon . Nu era cazul - mai ales ca nimeni nu v-a contestat pe voi ci s-a discutat despre decizia de final - care pe voi oricum nu va privea . Am mai zis-o si cu alte prilejuri si iti zic si tie :

" Vulpea cind nu are ce face se linge in cur pina isi face rana " :lol:

andrei vladeanu
member

Mesaj de andrei vladeanu » 13 Iul 2004 14:52

:lol: titularii echipei nationale a romaniei de pescuit la crap - leo, gogu, andrei, vladut, cristi si sorin, multumesc pentru felicitari tuturor participantilor la forum!
va promitem ca nu va vom dezamagi in portugalia!

DD
member

Mesaj de DD » 13 Iul 2004 15:16

Mai baieti, eu in tinerete am avut hepatita si de atunci ficatul imi este mai sensibil in consecinta ma ingretosez mai repede, asa ca va rog terminati discutia asta
Ultima oară modificat 14 Iul 2004 08:32 de către DD, modificat 1 dată în total.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Ciorto Baur
new member

Mesaj de Ciorto Baur » 13 Iul 2004 16:04

Ma uitam duminica noate la emisiunea Fir Intins de pe Antena1.
Intervievat unul dintre participantii la "cursa" calificarilor de la Hobaia, un tip cianotic, cu urme de rahitism intelectual, dupa o lunga pauza la intrebarea " Ce caracterizeaza un bun pescar de crap?", raspunde (printre altele): " MODESTIA".
Ce inseamna "modestia" in capul cianoticului din Crangasi, gasiti in topicul discutiei prezente. Boiliesul se ofileste, devenind babaroasa cu suma fetelor opuse 7.

Gica Chioru
senior member

Re: luati-o p'asta!

Mesaj de Gica Chioru » 13 Iul 2004 16:28

andrei vladeanu scrie:sunt andrei vladeanu si pescuiesc pe bani cu absolut oricine de pe acest forum la hobaia 72 de ore!
pupic
1.Cati bani?
2.Tinand cont ca esti "campion de pescari" astept si cota favorabila de 2/1.

ps. contacteaza-ma pe PM, singura conditie pe care o pun este de a pescui individual si nu in echipa.

andrei vladeanu
member

Mesaj de andrei vladeanu » 13 Iul 2004 18:45

multe salutari scump gica, cum ar zice adriano
imi cer scuze, dar nu poate fi vorba de nici un pariu. m-am enervat si eu ieri si am scris treaba aia...
am vazut cu tristete ca unii au scris ca noi si rudenii ( adevarat, prieteni de-ai nostri) am blatuit calificarile.
pacat. vreau sa-ti spun ca am muncit enorm. in mansa secunda am facut un nou record national, 284,3 kg in 72 de ore. 80 de bucati. inseamna un crap la 54 de minute. basca aia scapati...
in cea de-a treia mansa, in ultima noapte, pe furtuna aia teribila am prins 14!!! total 230 kg. mijloc de stand - B4
fratii rudeanu, la fel. daca te uiti pe forum la comentariile mai vechi vei vedea ca adriano spune despre ei ca nu dorm niciodata. cred din toata inima ca atat noi cat si ei meritam sa facem parte din echipa nationala. in sfarsit...
salutari si fir intins

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 13 Iul 2004 19:46

Bravo Andrei - o postare inteligenta si de bun simt !! Felicitari si voua si Fratilor Rudeanu si in primul rind lui Bogdan si lui Leo . Meritati calificarea si va sa dea Dumnezeu - Fir Intins in Portugalia !!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Iul 2004 21:29

imi pare rau, sunt in concediu, nu pot sa intervin

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 13 Iul 2004 21:38

Mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Concediu placut !!

Scrie răspuns