luati-o p'asta!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Daniel Costache
- veteran
Mai nea CAARON toata noaptea m-am chinuit sa scriu un topic cu cele afirmate de tine insa in momentul cand a trebuit sa-l lansez am renuntat si am inchis calculatorul. In orice caz ma bucur ca ai avut tu taria si vehementa necesara a transmite ceea ce eu, si poate inca multi altii, au dorit. Poate ca in timp vor intelege si omuletii astia care este treaba cu omul pescar. Pana atunci BRAVO tie si ciuda mie ca mi-ai luat-o inainte
.

Salutari din Miami
Vladene te maninca limba asa cum te-a mincat cind l-ai provocat pe Solomon . Nu era cazul - mai ales ca nimeni nu v-a contestat pe voi ci s-a discutat despre decizia de final - care pe voi oricum nu va privea . Am mai zis-o si cu alte prilejuri si iti zic si tie :
" Vulpea cind nu are ce face se linge in cur pina isi face rana "
" Vulpea cind nu are ce face se linge in cur pina isi face rana "

- andrei vladeanu
- member
Mai baieti, eu in tinerete am avut hepatita si de atunci ficatul imi este mai sensibil in consecinta ma ingretosez mai repede, asa ca va rog terminati discutia asta
Ultima oară modificat 14 Iul 2004 08:32 de către DD, modificat 1 dată în total.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu
Sun Tzu
-
- new member
Ma uitam duminica noate la emisiunea Fir Intins de pe Antena1.
Intervievat unul dintre participantii la "cursa" calificarilor de la Hobaia, un tip cianotic, cu urme de rahitism intelectual, dupa o lunga pauza la intrebarea " Ce caracterizeaza un bun pescar de crap?", raspunde (printre altele): " MODESTIA".
Ce inseamna "modestia" in capul cianoticului din Crangasi, gasiti in topicul discutiei prezente. Boiliesul se ofileste, devenind babaroasa cu suma fetelor opuse 7.
Intervievat unul dintre participantii la "cursa" calificarilor de la Hobaia, un tip cianotic, cu urme de rahitism intelectual, dupa o lunga pauza la intrebarea " Ce caracterizeaza un bun pescar de crap?", raspunde (printre altele): " MODESTIA".
Ce inseamna "modestia" in capul cianoticului din Crangasi, gasiti in topicul discutiei prezente. Boiliesul se ofileste, devenind babaroasa cu suma fetelor opuse 7.
-
- senior member
Re: luati-o p'asta!
1.Cati bani?andrei vladeanu scrie:sunt andrei vladeanu si pescuiesc pe bani cu absolut oricine de pe acest forum la hobaia 72 de ore!
pupic
2.Tinand cont ca esti "campion de pescari" astept si cota favorabila de 2/1.
ps. contacteaza-ma pe PM, singura conditie pe care o pun este de a pescui individual si nu in echipa.
- andrei vladeanu
- member
multe salutari scump gica, cum ar zice adriano
imi cer scuze, dar nu poate fi vorba de nici un pariu. m-am enervat si eu ieri si am scris treaba aia...
am vazut cu tristete ca unii au scris ca noi si rudenii ( adevarat, prieteni de-ai nostri) am blatuit calificarile.
pacat. vreau sa-ti spun ca am muncit enorm. in mansa secunda am facut un nou record national, 284,3 kg in 72 de ore. 80 de bucati. inseamna un crap la 54 de minute. basca aia scapati...
in cea de-a treia mansa, in ultima noapte, pe furtuna aia teribila am prins 14!!! total 230 kg. mijloc de stand - B4
fratii rudeanu, la fel. daca te uiti pe forum la comentariile mai vechi vei vedea ca adriano spune despre ei ca nu dorm niciodata. cred din toata inima ca atat noi cat si ei meritam sa facem parte din echipa nationala. in sfarsit...
salutari si fir intins
imi cer scuze, dar nu poate fi vorba de nici un pariu. m-am enervat si eu ieri si am scris treaba aia...
am vazut cu tristete ca unii au scris ca noi si rudenii ( adevarat, prieteni de-ai nostri) am blatuit calificarile.
pacat. vreau sa-ti spun ca am muncit enorm. in mansa secunda am facut un nou record national, 284,3 kg in 72 de ore. 80 de bucati. inseamna un crap la 54 de minute. basca aia scapati...
in cea de-a treia mansa, in ultima noapte, pe furtuna aia teribila am prins 14!!! total 230 kg. mijloc de stand - B4
fratii rudeanu, la fel. daca te uiti pe forum la comentariile mai vechi vei vedea ca adriano spune despre ei ca nu dorm niciodata. cred din toata inima ca atat noi cat si ei meritam sa facem parte din echipa nationala. in sfarsit...
salutari si fir intins