Am pus pe site-ul de mai jos, in josul paginii niste capturi si un scurt film cu un crap de 20 kg prins pe lacul Chinteni din Cluj-Napoca
http://www.aparellador.org/collegi/aur/crap.htm
Si la CLUJ se prinde CRAP de 20 kg
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Frumoasa captura, felicitari! Nu stiu daca a fost si eliberata (din poze nu cred) dar asta este o alta discutie.
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro
www.drcrap.ro
Pe mine ma enerveaza faptul ca Tvr a dat pe post un material cu un crap prins pt a fi gatit! Nu ar fi trebuit sa se intereseze si ei cum mai merg lucrurile in pescuitul modern si daca ce dau ei pe post poate avea scop educativ?! Ma gandesc daca au facut gafa asta cu pescuitul, cate or face pe zi in ceea ce priveste politica...
Pt cel care a deschis topicul nu pot spune decat atat: felicitari, aveti un trofeu de crap mai putin in judet , dar un clujean cu cateva kg mai gras!! www.xxx.ro/crap
Pt cel care a deschis topicul nu pot spune decat atat: felicitari, aveti un trofeu de crap mai putin in judet , dar un clujean cu cateva kg mai gras!! www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:11 de către caaron, modificat 1 dată în total.