Si la CLUJ se prinde CRAP de 20 kg

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
alinbecea
new member

Si la CLUJ se prinde CRAP de 20 kg

Mesaj de alinbecea » 23 Aug 2004 10:10

Am pus pe site-ul de mai jos, in josul paginii niste capturi si un scurt film cu un crap de 20 kg prins pe lacul Chinteni din Cluj-Napoca

http://www.aparellador.org/collegi/aur/crap.htm

Dan Petre
junior member

Mesaj de Dan Petre » 23 Aug 2004 11:07

Frumoasa captura, felicitari! Nu stiu daca a fost si eliberata (din poze nu cred) dar asta este o alta discutie.
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro

s.angelo
new member

Mesaj de s.angelo » 23 Aug 2004 12:18

Am vazut captura si la TV.
Chiar au spus si felul cum va fi gatit pestele.
Nu mai comentez nimic. :evil:

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 23 Aug 2004 12:35

Dupa cum arata prima poza, parca ar fi fost facuta intr-un cimitir. Ce cimitire au lacuri unde prinzi pesti si apoi ii eliberezi :lol: .
Cred ca o solutie pentru ca pestii (crapii) de exceptie sa fie eliberati ar fi premierea pescarului ce la prinss si eliberat :!: . Romanii sunt al naibii de materialisti.

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 23 Aug 2004 13:39

Pe mine ma enerveaza faptul ca Tvr a dat pe post un material cu un crap prins pt a fi gatit! Nu ar fi trebuit sa se intereseze si ei cum mai merg lucrurile in pescuitul modern si daca ce dau ei pe post poate avea scop educativ?! Ma gandesc daca au facut gafa asta cu pescuitul, cate or face pe zi in ceea ce priveste politica...
Pt cel care a deschis topicul nu pot spune decat atat: felicitari, aveti un trofeu de crap mai putin in judet , dar un clujean cu cateva kg mai gras!! www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:11 de către caaron, modificat 1 dată în total.

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 23 Aug 2004 14:07

caaron scrie: Pt cel care a deschis topicul nu pot spune decat atat: felicitari, aveti un trofeu de crap mai putin in judet , dar un clujean cu cateva kg mai gras!!
Bine ai mai spus :lol: :lol:
As adauga : Un clujean cu cateva kg mai gras si umflat de mandrie.

Scrie răspuns