Val,
Intrebarea ti-ai pus-o singur, eu te-am ajutat sa raspunzi, clarificand un exces de zel. (din partea ta)
"Diferenta la mine este ca de fel sunt ambitios " - Foarte buna si reala afirmatie. As adauga daca-mi permiti si o orece doza de superficialitate.
"Eu te-as ruga sa clasifici si tu - ca o replica - pe cei care posteaza aici . "
Nu este nevoie de o clasificare! Cine are ochii vede, iar cine nu-i are n-o sa-i aiba nici de-acu' inainte!
"Mie personal mi-a trecut putin euforia comunicarii - pentru ca ma lovesc de ranchiuna , catalogari , pozitie sociala , invidie , prostie ( de ce sa nu o spun ! ) etc "
Toate acestea sunt "alte pareri" ! De ce te deranjeaza parerile/ opinile altora?! N-ar fi mai util sa-i combati pe-un "ton diferit"?
" Inca una pot sa o mai duc ! " Sa inteleg ca nu-ti face placere sa schimbam "impresii" ?
"nu cunosc opinia exprimata de tine despre Patabum " Important, cred eu, e s-o cunoasca Patabum.
" si apropo de "grandomanie" . Faci si tu aceeasi confuzie ca si multi altii de pe acest Forum - una este grandomania si alta este constiinta valorii de sine .( si aici ma refer la Cornel ) "
"Grandonomia" si " constiinta valorii de sine" sunt termeni diferiti si in opinia mea.

Insa, fara a incerca sa alimentez gratuit o serie de polemici, imi mentin afirmatia. Gresita, sau nu, este parerea mea. Vorba ceea: te poti kk pe gustul omului?