intilnire forumisti

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 26 Aug 2004 00:10

Val,
Grosimea nu e esenta duritatii! :lol: :lol: :lol:

Daca faceai un mic efort iti expicam ce si cum... Asa, poate, la viitoarea "intrunire" . :-)

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 26 Aug 2004 00:48

@ Ioan S. Afirmatia la care faci referire s-a facut intr-un exces de zel, nu din rea credinta/ vointa. Dupa cum observi lucrurile au intrat pe un fagas "normal" . :-)

@ L.V. Prin "vulpoi batran" am vrut sa subliniez experienta pe care ati acumulat-o si pe malul apei. N-are leg cu varsta. :-) :lol:
Cu toate ca nu m-am "intretinut" cu dumneavoastra am "invatat" atat cat am fost capabil sa asimilez. :-) Daca si dv ati " invatat" la aceasta " reuniune" macar un lucru marunt de la mine, atunci pot afirma ca n-am facut drumul degeaba. :-)

@ Verdete Daniel, daca ai sa faci un mic efort, gasesti informatile ce te intereseaza pe forum. :lol:

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 26 Aug 2004 01:36

Val,

Intrebarea ti-ai pus-o singur, eu te-am ajutat sa raspunzi, clarificand un exces de zel. (din partea ta)

"Diferenta la mine este ca de fel sunt ambitios " - Foarte buna si reala afirmatie. As adauga daca-mi permiti si o orece doza de superficialitate.

"Eu te-as ruga sa clasifici si tu - ca o replica - pe cei care posteaza aici . "
Nu este nevoie de o clasificare! Cine are ochii vede, iar cine nu-i are n-o sa-i aiba nici de-acu' inainte!

"Mie personal mi-a trecut putin euforia comunicarii - pentru ca ma lovesc de ranchiuna , catalogari , pozitie sociala , invidie , prostie ( de ce sa nu o spun ! ) etc "
Toate acestea sunt "alte pareri" ! De ce te deranjeaza parerile/ opinile altora?! N-ar fi mai util sa-i combati pe-un "ton diferit"?

" Inca una pot sa o mai duc ! " Sa inteleg ca nu-ti face placere sa schimbam "impresii" ?

"nu cunosc opinia exprimata de tine despre Patabum " Important, cred eu, e s-o cunoasca Patabum.

" si apropo de "grandomanie" . Faci si tu aceeasi confuzie ca si multi altii de pe acest Forum - una este grandomania si alta este constiinta valorii de sine .( si aici ma refer la Cornel ) "
"Grandonomia" si " constiinta valorii de sine" sunt termeni diferiti si in opinia mea. :-) Insa, fara a incerca sa alimentez gratuit o serie de polemici, imi mentin afirmatia. Gresita, sau nu, este parerea mea. Vorba ceea: te poti kk pe gustul omului? :-) :lol:

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 26 Aug 2004 09:11

Geme ploaia, vantul sufla
Pe pescar, de mi-l usuca.
Pentru a-i face poza
Lui, Costica, reproducatorul...
Mulineaza-ntruna
C-o lanseta-n mana,
Juniorul!

Norul trece, soarele rasare
Mangaindu-l gales
Pentru a nu-i dispare
Zambetul de incantare!

La un ceas, de la-ntamplare
Cauta cu disperare
Ceva, ce nici macar
In amintire n-are!

Astazi: 26. 08. ' 04 cu drag,
Gigi

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 26 Aug 2004 22:55

@ Gigi "Duru"

De ce spui superficialitate si nu spui lehamite ?

Cit priveste judecata - atit timp cit altii ma judeca pe mine - nu am motive sa nu atac si eu la baioneta pe orice de pe acest Forum . Poate trebuie sa-ti traduc ( dar sunt convins ca nu e cazul ) aici lumea nu se sfatuieste - ci se ataca si isi refuleaza orgoliile ( inclusiv eu si tu ! )

PS - cred ca la compunerea poeziei - nu te-ai inspirat din activitatea mea !! :lol: :lol:

mugurel
member

Mesaj de mugurel » 27 Aug 2004 07:14

Era o vorba Val : "cel mai destept cedeaza". Vezi ca poate unii asta urmaresc, sa te atate si sa te atraga in anumite "discutii". Au obsevat ca te abtii greu sa dai replica. Nu merita sa le dai atentie.

Închis