ANTRENAMENTELE LOTULUI NATIONAL DE CRAP
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
-
- veteran
-
- member
cred ca nick.h are dreptate referitor la cei din provincie , este f obositor sa poti participa la selectie chiar daca esti din Constanta in cazul meu , asa cum si la Crap for ever , concursul de la Peris de saptamina viitoare care incepe vineri la ora 6 dimineata , deci trebuie sa plec de joi noapte de la ora 2 cel mai tirziu , si probabil simbata nopte va fi f obositor.
iulian
iulian
-
- member
@iulian - ca un sfat incearca sa pleci mai devreme din Cta deoarece in cursul noptii pe langa Bucuresti este o activitate intensa ( presupun ca stii de interdictia pentru camioane in timpul zilei ) si deja pe la 5 in Bucuresti incep sa circule si tramvaiele, trolee etc. si sa n-ai surprize sa ajungi mai tarziu la Peris
-
- veteran
Nu a vrut nimeni sa excluda provincia. Daca ar fi o pista buna de concurs in oricare parte a tarii, am alege-o fara retinere. Stiu ca e greu, numai ca nu am auzit pe nimeni sa se plinga de distanta. Cred, ca pasiunea invinge distanta. Oare daca anul viitor selectiile se vor tine la Baia Mare, sa zicem, echipele din Bucuresti nu ar participa?. Ba ar participa. Mai mult aceleasi echipe din Baia Mare,Covasna, Brasov, Sinaia, Constanta etc., au venit din nou linga Bucuresti, la Cupa Romaniei. Nu trecuse nici o luna de la calificari.
Anul trecut calificarile s-au tinut la Sarulesti. Tot linga Bucuresti. Echipele calificate au fost din: Covasna-Brasov; Sinaia; Constanta si Bucuresti. Ba mai mult au fost 4 etape. In fiecare saptamina o etapa. Cine pe cine a avantajat? sau dezavantajat?.
Anul acesta a fost o intimplare ca cele 4 echipe sa fie din Bucuresti si mai mult toti locuitori ai sectorului 6. Amul viitor, pote vor fi toate echipele din provincie. Cine poate sti?
Cind am scris ca e o curiozitate, am vrut sa destind putin atmosfera. Atita tot.
Vreti sa cunoasteti parerea mea? Jos palaria si tot respectul fata de acesti oameni. Pentru mine sunt ceva mai mult decit niste pescari.
Cu aceasta ocazie vreau sa-i salut pe toti prietenii pescari din tara: VA SALUT CU RESPECT si ne vedem la urmatorul concurs.
L.V.ul
Anul trecut calificarile s-au tinut la Sarulesti. Tot linga Bucuresti. Echipele calificate au fost din: Covasna-Brasov; Sinaia; Constanta si Bucuresti. Ba mai mult au fost 4 etape. In fiecare saptamina o etapa. Cine pe cine a avantajat? sau dezavantajat?.
Anul acesta a fost o intimplare ca cele 4 echipe sa fie din Bucuresti si mai mult toti locuitori ai sectorului 6. Amul viitor, pote vor fi toate echipele din provincie. Cine poate sti?
Cind am scris ca e o curiozitate, am vrut sa destind putin atmosfera. Atita tot.
Vreti sa cunoasteti parerea mea? Jos palaria si tot respectul fata de acesti oameni. Pentru mine sunt ceva mai mult decit niste pescari.
Cu aceasta ocazie vreau sa-i salut pe toti prietenii pescari din tara: VA SALUT CU RESPECT si ne vedem la urmatorul concurs.
L.V.ul