ANTRENAMENTELE LOTULUI NATIONAL DE CRAP

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
SF
senior member

Mesaj de SF » 31 Aug 2004 14:48

Sfatul Batrinilor ii una si Club Crap. ro a fi alta.

Fir Intins!!!

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 31 Aug 2004 14:51

salut dan, esti un biat de treaba,cred ca t-ai gandit toata noapte inainte sa ma raspundi pentru a fi cat mai subtire fara a crea un precedend: te rog frumos nu aprinde fitilul! cu respect. adri
ps. problemele puteau sa fi resolvate altfel.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Aug 2004 14:54

nu-i problema daca nu vrei sa discuti chestia asta
s-a dezbatut foarte mult in ultima perioada aspectul asta, si asa s-a ajuns la acest fapt, nu-i nici un secret
nu exista nici un fitil parerea mea

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 31 Aug 2004 20:24

Totusi hai sa revenim la subiect.
Ca o curiozitate: Stiati ca toti componentii lotului de pescuit la crap, sunt Bucuresteni ai sectorului 6? :lol:

Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 01 Sep 2004 08:47

Or fi balti mai bune in sectorul 6 si s-au putut antrena k lumea! :lol: :lol: :lol:

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 01 Sep 2004 14:08

nea cornele ar fi si o alta explicatie.
din start aceste calificari au exclus provincia.era imposibil ca sa vii trei weekenduri la rand la hobaia ca sa pescuiesti. ar fi fost foarte obositoare drumurile in primul rand, si la ritmul in care s-a prins nu ar fi facut nimeni fata cu sansa la concurs.

iulian
member

Mesaj de iulian » 01 Sep 2004 15:26

cred ca nick.h are dreptate referitor la cei din provincie , este f obositor sa poti participa la selectie chiar daca esti din Constanta in cazul meu , asa cum si la Crap for ever , concursul de la Peris de saptamina viitoare care incepe vineri la ora 6 dimineata , deci trebuie sa plec de joi noapte de la ora 2 cel mai tirziu , si probabil simbata nopte va fi f obositor.
iulian

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 01 Sep 2004 16:13

@iulian - ca un sfat incearca sa pleci mai devreme din Cta deoarece in cursul noptii pe langa Bucuresti este o activitate intensa ( presupun ca stii de interdictia pentru camioane in timpul zilei ) si deja pe la 5 in Bucuresti incep sa circule si tramvaiele, trolee etc. si sa n-ai surprize sa ajungi mai tarziu la Peris

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 01 Sep 2004 18:49

Nu a vrut nimeni sa excluda provincia. Daca ar fi o pista buna de concurs in oricare parte a tarii, am alege-o fara retinere. Stiu ca e greu, numai ca nu am auzit pe nimeni sa se plinga de distanta. Cred, ca pasiunea invinge distanta. Oare daca anul viitor selectiile se vor tine la Baia Mare, sa zicem, echipele din Bucuresti nu ar participa?. Ba ar participa. Mai mult aceleasi echipe din Baia Mare,Covasna, Brasov, Sinaia, Constanta etc., au venit din nou linga Bucuresti, la Cupa Romaniei. Nu trecuse nici o luna de la calificari.
Anul trecut calificarile s-au tinut la Sarulesti. Tot linga Bucuresti. Echipele calificate au fost din: Covasna-Brasov; Sinaia; Constanta si Bucuresti. Ba mai mult au fost 4 etape. In fiecare saptamina o etapa. Cine pe cine a avantajat? sau dezavantajat?.
Anul acesta a fost o intimplare ca cele 4 echipe sa fie din Bucuresti si mai mult toti locuitori ai sectorului 6. Amul viitor, pote vor fi toate echipele din provincie. Cine poate sti?
Cind am scris ca e o curiozitate, am vrut sa destind putin atmosfera. Atita tot.
Vreti sa cunoasteti parerea mea? Jos palaria si tot respectul fata de acesti oameni. Pentru mine sunt ceva mai mult decit niste pescari.
Cu aceasta ocazie vreau sa-i salut pe toti prietenii pescari din tara: VA SALUT CU RESPECT si ne vedem la urmatorul concurs.
L.V.ul

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Sep 2004 19:46

ca o curiozitate, de la ce vine L.V ?

Scrie răspuns