Asta a fost inca un motiv sa revin.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Nea rebelu',Maverick scrie:Pt Patabum:
"Open Source" este numai software-ul pe baza caruia se realizeaza acest forum. Proprietarul forumul este proprietarul site-ului (cel care plateste serviciile de hosting). Probabil d-l Goean (nu am informatii concrete).
Maverick = opozant, rebel. In xxx Gun folosit pentru a sustine mesajul unui rebel in lupta contra rutinei si obtuzitatii cazone reprezentate de "Iceman". Asta era sensul.Maverick scrie:...A trecut de mult vremea cind "rupeam" inima fetelor. Va multumesc, totusi, pentru comparatia magulitoare cu Tom Cruise.
Rog respectuos bibliografie. Avand in vedere ca din asta castig bani (ISP & soft & comunicatii & comunicare), ceea ce sustineti dvs. contrazice flagrant ceea ce stiu, precum si parerea a 2 case de avocati specializati in domeniu.Maverick scrie:Despre "Open Source", utilizarea software-ului, drepturi de proprietate intelectuala si alte asemenea, va recomand sa citit mai mult, inainte de a polemiza asupra acestui subiect.
No comment!Maverick scrie:Cit despre "rebeliunea" mea, de dragul artei sau nu, ar trebui sa se pronunte cei care ma cunosc, nicidecum un "perfect stranger" ca dumneavoastra.