M-AM RETRAS !!!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 06 Sep 2004 21:28

Cezare, cind Adriano mi-a spus sa remin linga el in "arena" am crezut ca e o forma de stil. Acum imi dau seama ca "ARENA" e intradevar locul unde se da lupta, :lol: iar cel tare invinge.
Asta a fost inca un motiv sa revin.

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 07 Sep 2004 07:22

Maverick scrie:Pt Patabum:
"Open Source" este numai software-ul pe baza caruia se realizeaza acest forum. Proprietarul forumul este proprietarul site-ului (cel care plateste serviciile de hosting). Probabil d-l Goean (nu am informatii concrete).
Nea rebelu',

Asa cum zice si Val, las-o jos ca se-nvata in brate! In xxx Gun baiatu' ala de a rupt inimile junelor din toata lumea isi zicea Maverick cu mesaj, la matale rebeliunea asta se manifesta doar asa, de dragul artei! OpenSource este codul (daca vrei softul) in care e scrisa nebunia asta. Fara el, te uiti la calculator pana albesti, ca nu face nimic! Forumul nu are proprietar, poti sa-ti deschizi si matale unul fara sa ai site sau domeniu. Forumul are doar administrator(i) si moderator(i).

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Sep 2004 09:29

Draga crapist,
As vrea sa fac o precizare si cu asta inchei subiectul acesta. Val nu m-a tirit niciunde. Nu am avut convorbiri private inainte de retragere, nu am planuit nimic, nu am fost impins de nimeni, ci pur si simplu asa am simtit la momentul respectiv.
As propune sa nu mai continuam o discutie fara sfirsit, care nu aduce nimic bun. Sa reluam discutiile despre pescuitul crapului, pasiune ce ne-a unit pe acest forum cu bune si rele.
CU RESPECT
L.V.ul

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Sep 2004 09:34

patabum eu nu sunt de acord cu tine
este adevarat ca aplicatia care sta la baza forumului crap.ro este de provenienta gratuita
ea poate fi folosita si dezvoltata de oricine, asa cum doreste

in momentul in care preiei aceasta aplicatie si o folosesti in numele tau, asa cum doresti, se cheama ca esti proprietar, chiar daca nu ai un contract de vanzare cumparare, donatie sau ceva similar

ca sa luam un exemplu, asa, la intamplare, daca o domnisoara primeste gratuit un prezervativ, se cheama ca devine proprietara prezervativului si il foloseste asa cum doreste dansa, cu cine doreste dansa; nu se poate spune deci ca este doar administratoarea prezervativului :lol:
Ultima oară modificat 07 Sep 2004 13:25 de către danr, modificat 1 dată în total.

DD
member

Mesaj de DD » 07 Sep 2004 09:34

Of, of ce mai oameni suntem!
Hai sa va spun ce a insemnat acest forum pentru mine.
Eu personal am pescuit prima data, copil fiind, la varsta de 12 ani. Acum am 46.
Am citit tot ce mi-a picat in mana despre pescuit incepand de la varsta de 25 de ani, am experimentat, in vremurile cand nu gaseam pe piata cele de care aveam nevoie am pus mana si mi-am confectionat singur lingurite, plumbi, voblere si tot ceea ce am putut.
Dar ce am reusit sa acumulez in ultimul an de cand am descoperti aest forum (si mai nou pe cel de rapitori), recunosc fara jena, mi-a dublat cunostintele. Am intrat intr-o noua perioada de acumulare si incercari si acum incep sa simt roadele.
Sunt (ca marea majoritate a celor ce posteaza aici) foarte ocupat, am copii, dar mai am si parinti supravietuitori ai ultimilor 50 de ani de care mi-am propus sa am grija, asa ca pe balta ajung destul de rar, dar datorita voua, celor care v-ati facut cunoscute experientele si incercarile, iesirile mele la pescuit au devenit mai interesante.
Asa ca imi permit sa pun o intrebare. Cui folosesc toate aceste certuri si rabufniri de orgolii? Mie personal nu si am incercat sa nu ma amestec in ele. Suntem de varste diferite, dar hai sa trecem peste aceasta bariera si sa ne consideram o singura generatie. Si hai sa fim o generatie informala. Poate reusim prin exemplu sa schimbam ceva macar in mentalitatea comunitatii pescarilor din Romania.
Si poate nu are legatura cu topicul, dar pentru cei ce nu cunosc inca, nu se mai spune "Sa moara capra vecinului" ci "Sa moara vecinul sa ii iau capra" :lol: Hai sa nu dam satisfactie nimanui si sa ne ingrijim singuri caprele. :lol:
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 07 Sep 2004 10:09

@DD are perfecta dreptate. Cred ca moderatorii ar trebui sa sterga acest topic, este un topic lipsit de consistenta si care cred ca "sperie" pe cei ce ar dori sa se inscrie pe forum si sa participe la discutii legate de pescuitul crapului. Eu personal am ezitat un an de zile pana m-am inscris, cauza fiind unele discutiile ce se potriveau mai degraba in targ sau intr-o berarie de mahala.
De ce la astfel de "barfe" sunt zeci de postari si mii de vizualizari iar la partea tehnica (ce are legatura directa cu pescuitul) sunt in medie 10-15 postari si vreo 600 de vizualizari :?:
Haideti, deschideti noi subiecte de discutii in partea de tehnica, m-am cam plictisit in ultimul timp :wink: .

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Sep 2004 10:10

Subscriu intru totul fara nici o retinere, aprecierilor facute de Dorin Cruceru
Razvan are dreptate. Si eu am ezitat mult pina m-am inscris. Si va asigur ca ar mai veni multi pescari cu experienta daca nu ar mai fi atita incrincenare.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 07 Sep 2004 10:52

salutari maestre, ma bucur ca ai revenit.ma gandeam eu ca "crapul batran" nu musca asa la primul bot de mamaliga chioara aruncat in balta. :wink:

Maverick
new member

Mesaj de Maverick » 07 Sep 2004 11:38

Pt. Val Pangica Jr. & Cornel Rosioru
Pentru a va satisface curiozitatea, verificati si comparati adresa de e-mail a userului "Maverick", de pe acest forum si cea a userului "Wavedancer" de pe rapitori.ro (unde "intimplator" am postat 700 de mesaje, concrete si utile asa cum spuneti dumneavoastra, in mai putin de 3 luni si jumatate - am mai si pescuit in intervalul asta :lol: ). Si nici unul din post-urile mele de pe acest forum nu critica. N-am facut decit sa constat faptele si sa "corectez" o gluma. (Scuze daca v-ati simtit jignit d-l Rosioru, dar dumneavostra v-ati declarat voluntar greutatea).
De ce nu am si aici aceeasi "activitate"? Simplu, am un principiu invatat de la ai mei: "nu te baga in tarite, ca te maninca porcii". Ceea ce dealtfel s-a si intimplat.

Pt. Patabum:
A trecut de mult vremea cind "rupeam" inima fetelor. Va multumesc, totusi, pentru comparatia magulitoare cu Tom Cruise. Despre "Open Source", utilizarea software-ului, drepturi de proprietate intelectuala si alte asemenea, va recomand sa citit mai mult, inainte de a polemiza asupra acestui subiect. Cit despre "rebeliunea" mea, de dragul artei sau nu, ar trebui sa se pronunte cei care ma cunosc, nicidecum un "perfect stranger" ca dumneavoastra.

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 07 Sep 2004 12:06

Maverick scrie:...A trecut de mult vremea cind "rupeam" inima fetelor. Va multumesc, totusi, pentru comparatia magulitoare cu Tom Cruise.
Maverick = opozant, rebel. In xxx Gun folosit pentru a sustine mesajul unui rebel in lupta contra rutinei si obtuzitatii cazone reprezentate de "Iceman". Asta era sensul.
Maverick scrie:Despre "Open Source", utilizarea software-ului, drepturi de proprietate intelectuala si alte asemenea, va recomand sa citit mai mult, inainte de a polemiza asupra acestui subiect.
Rog respectuos bibliografie. Avand in vedere ca din asta castig bani (ISP & soft & comunicatii & comunicare), ceea ce sustineti dvs. contrazice flagrant ceea ce stiu, precum si parerea a 2 case de avocati specializati in domeniu.
Maverick scrie:Cit despre "rebeliunea" mea, de dragul artei sau nu, ar trebui sa se pronunte cei care ma cunosc, nicidecum un "perfect stranger" ca dumneavoastra.
No comment!

Închis