"Crap 4EVER"- 10-12 Septebrie -Regulament + Anunt
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Dar D-ta cine esti sa imi spui sa nu vin sa vad si eu niste pescari la crap ? Concurezi cumva ? Daca concurezi stai linistit ca nu o vin la d-ta la lansete . Ma duc si eu la cine m-o primii si cred ca vor fii destui ca doar nu cer de mincare , nu cer nimic , doar sa ma uit sa vad si eu cum se face . La cita amabilitate vad aici , sper ca o sa reusesc . Daca nu s-o putea asta este , pacatul vostru !!
Ultima oară modificat 07 Sep 2004 18:46 de către dwarf, modificat 1 dată în total.
Fir Intins
- Daniel Costache
- veteran
- Daniel Costache
- veteran
Dwarf
Exista o vorba romaneasca ca "gura bate...." in cazul tau degetele cu care scrii. Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti postarile si sa nu scoti topicuri si fraze din context nu ai fi ajuns in situatia de fata si te asigur ca nu te-ar fi trimis nimeni la plimbare. Daca ai fi fost un pic mai atent (ca sa sa nu spun mai istet) ai fi citit lista cu echipele ce participa la acest concurs de pa acest topic (pagina 1) si coreland cu discutiile purtate ai fi dedus cine este cornel68 si ca participa la concurs.
In ultimile ore ai facut o gramada de postari si chiar am apreciat unele din ele, dar acum ori incerci sa faci o diversiune si m-am inselat eu ori nu imi explic ce ai patit. Intamplarea face ca niste oameni care pe langa faptul ca scriu pe forum se mai si cunosc discuta ca intre prieteni si tu te bagi in discutie, ceea ce ar fi fost absolut normal dar pui la sfarsit acel nefericit PS, care strica totul (mai ales in conditiile in care nu cunosti persoanele la care te referi si nu stii de la ce au plecat discutiile). Dupa care tot tu esti ofensat cand lumea iti raspunde cu aceias moneda. Inteleg ca nu esti obistuit sa fi contrazis sau pus la punct ceea ce inseamna ca ai o problema (nu o pot numi de educatie dar este ceva asemanator). Fa un experiment si dute sambata la Peris (se poate ajunge si cu trenul
) nu pomeni la nimeni nickname-ul si vezi cum se poarta cu tine. Sau nu poti sa te duci cu trenul de teama sa nu fi pagubit de echipamentul pomenit la www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=862 si www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=832&start=12 
Exista o vorba romaneasca ca "gura bate...." in cazul tau degetele cu care scrii. Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti postarile si sa nu scoti topicuri si fraze din context nu ai fi ajuns in situatia de fata si te asigur ca nu te-ar fi trimis nimeni la plimbare. Daca ai fi fost un pic mai atent (ca sa sa nu spun mai istet) ai fi citit lista cu echipele ce participa la acest concurs de pa acest topic (pagina 1) si coreland cu discutiile purtate ai fi dedus cine este cornel68 si ca participa la concurs.
In ultimile ore ai facut o gramada de postari si chiar am apreciat unele din ele, dar acum ori incerci sa faci o diversiune si m-am inselat eu ori nu imi explic ce ai patit. Intamplarea face ca niste oameni care pe langa faptul ca scriu pe forum se mai si cunosc discuta ca intre prieteni si tu te bagi in discutie, ceea ce ar fi fost absolut normal dar pui la sfarsit acel nefericit PS, care strica totul (mai ales in conditiile in care nu cunosti persoanele la care te referi si nu stii de la ce au plecat discutiile). Dupa care tot tu esti ofensat cand lumea iti raspunde cu aceias moneda. Inteleg ca nu esti obistuit sa fi contrazis sau pus la punct ceea ce inseamna ca ai o problema (nu o pot numi de educatie dar este ceva asemanator). Fa un experiment si dute sambata la Peris (se poate ajunge si cu trenul

Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu
Sun Tzu
-
- member
Cu riscul de a fi considerat uricios,va readuc in memorie ca acest concurs are niste reguli,postate mai sus.Placerea noastra,a organizatorilor,este cu atit mai mare cu cit pot veni si vizitatori,in limitele impuse de arbitri.Componenta echipelor inscrise anunta un concurs interesant,de unde cei mai tineri,sau hai sa le spunem mai neexperimentati,pot vedea si de ce nu,invata o gramada de lucruri.De aceea,o spun acum in numele asociatiei Pescari4ever,toti cei care vor sa vina,pot s-o faca,respectind insa spiritul competitiei.
Va multumesc,
Cezar Bibu
Va multumesc,
Cezar Bibu
-
- member
- Dan Cotelici
- veteran
Lista actualizata a participantilor la concursul care v-a incepe Vineri dimineata este urmatoarea:
1.Nae Badulescu- Mateescu Constantin
2.Val Pangica Jr.- Marius Ancuta
3.Cezar Bibu- Dan Cotelici
4.Sorin Dragoi - Malin Musetescu
5.Bogdan Necula - Cornel Iacob
6.Iulian Staicu-Grigore( Constanta)
7.Virgil Mocanu &Co
8.Hamoudi Enezan-Hoinaru Valentin
9.Cornel Rosioru-Cristi Mitrea
10.Sorin Marin- Sandi Guist
11.Adrian Dulau - Florin Smeu
12.Nicolae Marcel - Tudor Bogdan
13.Pompiliu Oprea- Viorel Mircescu
14.Valentin Dumitru-Gogu Catalin
15Victor Oana - Gigi Stefan
16.Zarguzon - Zarguzon
17.Echipa Dr Crap
18.Solomon-Solomon
Va reamintim programul zilei de Vineri:
05.30 06.00. Adunarea si apelul.
06.30 07.00. Tragere la sorti (ordinea tragerii standurilor urmata de tragerea standurilor)
07.00 08.00. Pregatirea (intrarea in standuri, camparea si nadirea)
08.00 Inceperea pescuitului;
1.Nae Badulescu- Mateescu Constantin
2.Val Pangica Jr.- Marius Ancuta
3.Cezar Bibu- Dan Cotelici
4.Sorin Dragoi - Malin Musetescu
5.Bogdan Necula - Cornel Iacob
6.Iulian Staicu-Grigore( Constanta)
7.Virgil Mocanu &Co
8.Hamoudi Enezan-Hoinaru Valentin
9.Cornel Rosioru-Cristi Mitrea
10.Sorin Marin- Sandi Guist
11.Adrian Dulau - Florin Smeu
12.Nicolae Marcel - Tudor Bogdan
13.Pompiliu Oprea- Viorel Mircescu
14.Valentin Dumitru-Gogu Catalin
15Victor Oana - Gigi Stefan
16.Zarguzon - Zarguzon
17.Echipa Dr Crap
18.Solomon-Solomon
Va reamintim programul zilei de Vineri:
05.30 06.00. Adunarea si apelul.
06.30 07.00. Tragere la sorti (ordinea tragerii standurilor urmata de tragerea standurilor)
07.00 08.00. Pregatirea (intrarea in standuri, camparea si nadirea)
08.00 Inceperea pescuitului;
Second BEST is FIRST loser
- al. trentea
- junior member
In completarea celor spuse de Cezar, va spicuiesc din regulament:
"SUNT INTERZISE:
a. Intrarea persoanelor straine in stand, cu exceptia celor autorizate: arbitrii, comisarul sef, reporteri, ziaristi,etc.;
Persoanele care insotesc concurentii precum si spectatorii, vor pastra distanta regulamentara fata de standuri, in liniste. In caz contrar vor fi evacuate."
In concluzie, oricine isi doreste sa vina la Peris pentru a putea vedea pe viu crapistii la lucru, este binevenit, cu respectarea regulamentului.
Probabil ca poarta de acces pe drumul spre ferma va fi inchisa. Oricum avem rugamintea de a parca masinile in afara zonei de concurs.
In privinta prognozei, va anexez mai jos pe cea de pe Accu Weather:
Friday 9/10
Mostly sunny and cool.
High 17° C / RF 17° C. Low 3° C / RF 0° C. Max. UV 5.
Saturday 9/11
Mostly sunny and pleasant.
High 21° C / RF 21° C. Low 6° C / RF 5° C. Max. UV 5.
Sunday 9/12
Sunny to partly cloudy.
High 25° C / RF 25° C. Low 12° C / RF 9° C. Max. UV 5.
Sa speram ca prognoza aceasta sa se indeplineasca!
al. trentea
"SUNT INTERZISE:
a. Intrarea persoanelor straine in stand, cu exceptia celor autorizate: arbitrii, comisarul sef, reporteri, ziaristi,etc.;
Persoanele care insotesc concurentii precum si spectatorii, vor pastra distanta regulamentara fata de standuri, in liniste. In caz contrar vor fi evacuate."
In concluzie, oricine isi doreste sa vina la Peris pentru a putea vedea pe viu crapistii la lucru, este binevenit, cu respectarea regulamentului.
Probabil ca poarta de acces pe drumul spre ferma va fi inchisa. Oricum avem rugamintea de a parca masinile in afara zonei de concurs.
In privinta prognozei, va anexez mai jos pe cea de pe Accu Weather:
Friday 9/10
Mostly sunny and cool.
High 17° C / RF 17° C. Low 3° C / RF 0° C. Max. UV 5.
Saturday 9/11
Mostly sunny and pleasant.
High 21° C / RF 21° C. Low 6° C / RF 5° C. Max. UV 5.
Sunday 9/12
Sunny to partly cloudy.
High 25° C / RF 25° C. Low 12° C / RF 9° C. Max. UV 5.
Sa speram ca prognoza aceasta sa se indeplineasca!
al. trentea