"Crap 4EVER"- 10-12 Septebrie -Regulament + Anunt

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
dwarf
new member

Mesaj de dwarf » 07 Sep 2004 16:16

Dar D-ta cine esti sa imi spui sa nu vin sa vad si eu niste pescari la crap ? Concurezi cumva ? Daca concurezi stai linistit ca nu o vin la d-ta la lansete . Ma duc si eu la cine m-o primii si cred ca vor fii destui ca doar nu cer de mincare , nu cer nimic , doar sa ma uit sa vad si eu cum se face . La cita amabilitate vad aici , sper ca o sa reusesc . Daca nu s-o putea asta este , pacatul vostru !!
Ultima oară modificat 07 Sep 2004 18:46 de către dwarf, modificat 1 dată în total.
Fir Intins

cornel68
junior member

Mesaj de cornel68 » 07 Sep 2004 16:35

Daca o sa-mi raspunzi la ce te-am intrebat mai devreme o sa-ti spun si eu cine sunt...Daca vrei sa vii sa vezi si eventual sa inveti cate ceva,poti sa vii,numai vezi ce spui pe la standuri ca s-ar putea sa scoti vreun "porumbel" pe gura (ca si mai devreme )si sa te injure lumea...

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 07 Sep 2004 16:36

esti chiar simpatic
Salutari din Miami

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 07 Sep 2004 16:43

mai oameni buni e doar un copil, chiar nu vedeti....
Salutari din Miami

DD
member

Mesaj de DD » 07 Sep 2004 16:50

Dwarf
Exista o vorba romaneasca ca "gura bate...." in cazul tau degetele cu care scrii. Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti postarile si sa nu scoti topicuri si fraze din context nu ai fi ajuns in situatia de fata si te asigur ca nu te-ar fi trimis nimeni la plimbare. Daca ai fi fost un pic mai atent (ca sa sa nu spun mai istet) ai fi citit lista cu echipele ce participa la acest concurs de pa acest topic (pagina 1) si coreland cu discutiile purtate ai fi dedus cine este cornel68 si ca participa la concurs.
In ultimile ore ai facut o gramada de postari si chiar am apreciat unele din ele, dar acum ori incerci sa faci o diversiune si m-am inselat eu ori nu imi explic ce ai patit. Intamplarea face ca niste oameni care pe langa faptul ca scriu pe forum se mai si cunosc discuta ca intre prieteni si tu te bagi in discutie, ceea ce ar fi fost absolut normal dar pui la sfarsit acel nefericit PS, care strica totul (mai ales in conditiile in care nu cunosti persoanele la care te referi si nu stii de la ce au plecat discutiile). Dupa care tot tu esti ofensat cand lumea iti raspunde cu aceias moneda. Inteleg ca nu esti obistuit sa fi contrazis sau pus la punct ceea ce inseamna ca ai o problema (nu o pot numi de educatie dar este ceva asemanator). Fa un experiment si dute sambata la Peris (se poate ajunge si cu trenul :lol: ) nu pomeni la nimeni nickname-ul si vezi cum se poarta cu tine. Sau nu poti sa te duci cu trenul de teama sa nu fi pagubit de echipamentul pomenit la www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=862 si www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=832&start=12 :lol:
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

dwarf
new member

Mesaj de dwarf » 07 Sep 2004 17:35

Domnilor o sa ma duc oricum - si o sa cer cuvincios parerea tuturor . Cit priveste restul - am citit si eu ca omul topicul si am crezut ca exista o problema . Apropo - pot sa o iau si pe prietena mea ? Asa poate stau si eu mai mult sa vad si niste drilluri .
Fir Intins

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 07 Sep 2004 20:47

Cu riscul de a fi considerat uricios,va readuc in memorie ca acest concurs are niste reguli,postate mai sus.Placerea noastra,a organizatorilor,este cu atit mai mare cu cit pot veni si vizitatori,in limitele impuse de arbitri.Componenta echipelor inscrise anunta un concurs interesant,de unde cei mai tineri,sau hai sa le spunem mai neexperimentati,pot vedea si de ce nu,invata o gramada de lucruri.De aceea,o spun acum in numele asociatiei Pescari4ever,toti cei care vor sa vina,pot s-o faca,respectind insa spiritul competitiei.
Va multumesc,
Cezar Bibu

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 07 Sep 2004 20:50

Pentru concurenti:
Desi se anunta inrautatirea vremii,am dori sa incepem la ora 8,vineri dimineata.Pt asta,tragerea la sorti se va efectua la 6.30,ca sa avem timp sa ne asezam pe standuri.Va rog sa fiti acolo la ora fixata.
Multumesc
Cezar

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 08 Sep 2004 06:45

Lista actualizata a participantilor la concursul care v-a incepe Vineri dimineata este urmatoarea:

1.Nae Badulescu- Mateescu Constantin
2.Val Pangica Jr.- Marius Ancuta
3.Cezar Bibu- Dan Cotelici
4.Sorin Dragoi - Malin Musetescu
5.Bogdan Necula - Cornel Iacob
6.Iulian Staicu-Grigore( Constanta)
7.Virgil Mocanu &Co
8.Hamoudi Enezan-Hoinaru Valentin
9.Cornel Rosioru-Cristi Mitrea
10.Sorin Marin- Sandi Guist
11.Adrian Dulau - Florin Smeu
12.Nicolae Marcel - Tudor Bogdan
13.Pompiliu Oprea- Viorel Mircescu
14.Valentin Dumitru-Gogu Catalin
15Victor Oana - Gigi Stefan
16.Zarguzon - Zarguzon
17.Echipa Dr Crap
18.Solomon-Solomon

Va reamintim programul zilei de Vineri:
05.30 – 06.00. Adunarea si apelul.
06.30 – 07.00. Tragere la sorti (ordinea tragerii standurilor urmata de tragerea standurilor)
07.00 – 08.00. Pregatirea (intrarea in standuri, camparea si nadirea)
08.00 Inceperea pescuitului;
Second BEST is FIRST loser

al. trentea
junior member

Mesaj de al. trentea » 08 Sep 2004 08:19

In completarea celor spuse de Cezar, va spicuiesc din regulament:
"SUNT INTERZISE:
a. Intrarea persoanelor straine in stand, cu exceptia celor autorizate: arbitrii, comisarul sef, reporteri, ziaristi,etc.;
Persoanele care insotesc concurentii precum si spectatorii, vor pastra distanta regulamentara fata de standuri, in liniste. In caz contrar vor fi evacuate."

In concluzie, oricine isi doreste sa vina la Peris pentru a putea vedea pe viu crapistii la lucru, este binevenit, cu respectarea regulamentului.
Probabil ca poarta de acces pe drumul spre ferma va fi inchisa. Oricum avem rugamintea de a parca masinile in afara zonei de concurs.

In privinta prognozei, va anexez mai jos pe cea de pe Accu Weather:

Friday 9/10
Mostly sunny and cool.
High 17° C / RF 17° C. Low 3° C / RF 0° C. Max. UV 5.

Saturday 9/11
Mostly sunny and pleasant.
High 21° C / RF 21° C. Low 6° C / RF 5° C. Max. UV 5.

Sunday 9/12
Sunny to partly cloudy.
High 25° C / RF 25° C. Low 12° C / RF 9° C. Max. UV 5.

Sa speram ca prognoza aceasta sa se indeplineasca!

al. trentea

Scrie răspuns