Norocosul

Multa lume se intreaba care este cel mai important lucru pentru obtinerea unor rezultate bune in concursurile crapiste: locul, echipamentul, nada, experienta sau, pur si simplu, norocul? Sunt de parere ca a opta strict pentru una dintre cele enuntate) este o mare greseala. Fiecare dintre aceste igrediente ale succesului are importanta sa, iar lipsa unuia dintre ele poate compromite iremediabil sansele de a castiga un concurs. Am placerea de a cunoaste un pescar care stie, ca nimeni altul, sa imbine toate aceste elemente intr-o poveste de succes.

Norocosul

Il cheama simplu… Gogu

In lumea pescarilor de competitie este stiut faptul ca norocul are nume propriu: “GOGU”. Mai precis Bogdan Guguianu, un pescar al carui palmares este mai stralucitor decat al oricarui pescar de crap din tara, fie si numai pentru cele 6 medalii obtinute la campionatele mondiale de pescuit la crap. A crede insa ca doar sansa a facut ca Gogu sa aiba o impresionanta vitrina cu trofee este departe, foarte departe de realitate. In spatele succesului se afla un pescar talentat si calculat, care a stiut sa beneficieze de fiecare sansa avuta. Nu este suficient sa ai noroc la tragerea la sorti. Sunt multe cazurile in care echipe fara experienta nu au fructificat potentialul locurilor pe care au pescuit, pentru ca este foarte adevarat ca Dumnezeu iti poate da, peste in cazul nostru, dar cu siguranta nu gata bagat in sacul de pastrare.

Teorie curata sau… furata

Locurile de pescuit sunt mult influentate de elemente naturale: anotimp, vant, conditiile meteorologice ale momentului precum si de pescarii de pe standurile invecinate. Sunt rare vadurile care tin peste in mod constant, indiferent de anotimp si de vreme. La fel de rare sunt cele ce nu pot fi afectate de greselile de nadire ale vecinilor de stand. Ideea este ca desi locul pe care pescuiesti este foarte important, el nu reprezinta insa totul. Este important sa stii sa il “citesti” si sa il exploatezi la maxim. Pentru asta este nevoie de experienta, dar si de echipament de calitate. Degeaba vezi pestele sarind daca nu poti ajunge pana acolo cu montura si, foarte important, cu nada, un alt element de o importanta vitala. In zadar ai un loc bun si echipament de calitate daca pescuiesti cu boilies slab calitativ.

Paragraful despre mancare

Mancarea de peste evident. Lasand la o parte calitatile care o fac atractiva pentru peste, o nada de buna calitate are un mare atribut: increderea pe care o confera pescarului ca poate prinde oricand si oriunde, in felul acesta, atunci cand lucrurile nu merg bine, Gogu elimina din start ideea ca nada ar putea fi de vina si se poate concentra asupra locului sau a modului in care este prezentata momeala. Incepand cu anul 2004 si exceptand cele doua sezoane petrecute in echipa Senzor, Gogu a pescuit cu un singur tip de nada, pe care de curand a si inceput sa o produca si sa o comercializeze alaturi de un alt cunoscut pescar, multiplu medaliat la campionatele mondiale si capitan al echipei nationale 2009, Sorin Rudeanu. Putem spune ca experienta acumulata in anii de pescuit si zeci de concursuri, multe castigate, se regaseste in aceasta nada.

Un strop de feedback

De experienta lui Gogu si a partenerului sau au beneficiat, cu siguranta si echipele CS Carping Club care au un debut excelent in Campionatul National 2009. Iar daca vreti sa beneficiati si voi de cunostintele sale, nu ezitati sa va apropiati cand il vedeti pescuind pe malul unei ape. La o bere rece Gogu spune multe. In concluzie putem spune ca norocul este dupa cum si-l face fiecare, dupa cum trage la sorti, dupa experienta pe care o are, dupa echipamentul pe care il foloseste, dupa coechipierul pe care si-l alege si dupa nada cu care pescuieste. Aproape ca ma simt si eu norocos.

Boiliesurile Carping Club

CarpingClub… este reteta originala produsa 100% in Romania de catre Bogdan Guguianu, de 6 ori medaliat la Campionatele Mondiale de pescuit la Crap si Sorin Rudeanu, medaliat de 4 ori, componenti ai Lotului national de pescuit la Crap al Romaniei.

Boiliesuri CCLUB PREMIUM – Sweet si Meat

Boiliesuri solubile sau tari de mare atractie, cu continut echilibrat de mixuri pe baza de faina de peste, HNV si birdfood. Reteta este intregita de binecunoscutele Robin Red, GLM si betaina cat si de catre arome si aditivi.

Boiliesuri CCLUB CLASSIC – Sweet si Meat

Classic… Are la baza acelasi mix Premium, dar cu un continut crescut de betaina. Aditivii si aromele folosite recomanda aceste boiliesuri in partidele lungi cat si in cele scurte de pescuit.

Gama Classic vine in intampinarea pescarilor de pretutindeni la un pret special… accesibil tuturor!!!

Boilies-urile pot fi achizitionate online de la Magazinul Online TotalFishing

http://www.totalfishing.ro/boilies-boilies-carping-club-c-190_200_230_992.html