Star Baits – inca o stea pe piata (romaneasca) de nade si momeli

Distribuite in exclusivitate de firma Sensas, liderul incontestabil al nadelor, momelilor si aditivilor pentru pescuit stationar, produsele Star Baits, destinate exclusiv crapistilor, sunt acum prezente si pe piata romaneasca prin Arrow International, dealerul Sensas in Romania.

Star Baits - inca o stea pe piata (romaneasca) de nade si momeli

Daca aruncati o privire asupra gamei de produse Star Baits veti vedea ca acopera o mare parte din cerintele pescuitului la crap, o mare parte din tot ceea ce are nevoie un pescar fie incepator fie avansat. De la Star Baits sunt disponibile acum ready made-uri, unele dintre cele mai bune boiliesuri “de-a gata” pe care le puteti cumpara, ingrediente pentru boiliesuri, fainuri, atractanti, extracte naturale, dip-uri, arome, uleiuri etc.
Dar asta nu spune mare lucru. Haideti sa aruncam o scurta privire asupra catorva noutati de la Star Baits:

Ready Made Boilies, boiliesuri gata preparate. Gama cea mai cautata este Performance Baits, boiliesuri cu atractie foarte rapida, facute dupa un concept al celor de la Star Baits, cu o mare cantitate de seminte sau seminte zdrobite (macinate foarte grosier), astfel 60% din continut o reprezinta semintele si sparturile de seminte ceea ce stimuleaza foarte tare digestia crapului si ajuta la o rapida dispersie a aditivilor in apa. In plus, aceste boiliesuri, nu contin arome artificiale ci se bazeaza doar pe aroma naturala data de ingredientele folosite.

Pop Up Boilies, alaturi de ready made-uri gasiti si boiliesuri pop-up, cu aceasi baza ca a celor scufundatoare, boiliesurile plutitoare pot fi folosite ca momeala plutitoare, echilibrata critic sau in combinatie cu un boilies scufundator (snowman). In cutia cu boiliesuri veti gasi si un flacon cu dip special creat pentru dip-area pop-upurilor.

Boosted boilies, sunt boiliesuri rehidratate cu un amestec special creat de Star Baits compus din arome, atractanti si stimulatori. Boiliesurile odata rehidratate cu acest dip nu vor mai absorbi in nici un fel apa sau alte arome deci sunt foarte bune pentru ape maloase unde un boilies uscat poate absorbi cu usurinta mirosul respingator de mal.

Mixuri pentru boilies, pentru cei ce doresc sa-si ruleze singuri boiliesurile si sa-si faca propriul fine tunning, Star Baits are mixuri extraordinare semnate Mahin, un nume mare in pescuitul crapului. Mahin Protein Mix, Mahin Bird Food Mix, Mahin Fish Meal Mix, Robin Red Mix, Seed Mix sunt doar cateva dintre mixurile vandute de Star Baits, merita sa incercati unul dintre aceste mixuri sa vedeti cum se ruleaza si ce boiliesuri ies din el.

Ingrediente pentru boilies, cei mai pretentiosi pot sa-si faca singuri chiar si mixurile, Star Baits are si ingrediente pentru mixuri: fainuri de soia, tiger nuts, concentrat de soia, peste, gris, gluten de grau, caseina, albumina etc. Toate sunt de cea mai buna calitate si au fost intens testate inainte de a fi lansate pe piata.

Arome, 31 de arome concentrate va stau acum la dispozitie. Pot fi folosite pentru aromarea boiliesurilor, a amestecurilor de seminte sau a nadei de fund (groudbaits). Dozajul recomandat este de 3-5 ml/kg de mix uscat.

Stimulatori de apetit, sub forma de pulbere, acesti stimulatori pot fi inglobati fie in mix, fie in partea lichida folosita la prepararea boiliesurilor, in nada de fund sau dizolvati in apa cu care se prepara amestecul de seminte. Disponibili in 4 variante: sweet (dulce), spice (condimentat), fish (peste) si fruits (fructe).

Uleiuri, 2 feluri de uleiuri va asteapta sa le testati: Cod Liver Oil (ulei din ficat de cod), un ulei extraordinar pentru prepararea boilisurilor pe baza de peste si Hemp Oil (ulei de canepa) foarte potrivit pentru boiliesurile pe baza de fructe si bird food.

Extracte naturale, de squid si scoica de apa dulce, extracte care nu mai au nevoie de nici o prezentare, sunt intens folosite in aproape toate retetele de boilies pe baza de “carne”.

Nu va mai ramane decat sa dati o tura prin magazinele Arrow sa vedeti, sa pipaiti, sa mirositi si sa testati toate aceste produse si multe altele.

Arrow International