Adevar sau Iliuzie?

Dupa ce am investit bani multi in produsele de la firma Mash si nu am avut randamentul dorit, am citit in revista “Pescarul amator” ca s-au prins pestii cei mai mari si cei mai multi cu producte de la Top Secret ! Ok, sa incercam si cu produsele de la ei!

Adevar sau Iliuzie?

Si asa a mai trecut un sezon, si inca unul iar banii si timpul s-au dus dar randamentele asteptate nu au mai venit.

De ce ceilalti au prins bine (chiar daca numai in poze) iar noi nu? La ei pe tricouri scria Nutrafaits sau Bezler, iar Bilutele lor sunt fermecate ???

Ce vreau sa scriu si sa spun prin asta, sunt urmatoarele: aminoacizii, betaina, butyricacizii … si alti atractori sunt chiar asa de atragatori asupra crapului ?

Eu sunt de parere ca primul atractor este Locatia pestelui iar pe urma si cu un procent minim sunt acei atractori.

Dupa cativa ani de experimente si investitii, am ajuns la concluzia de mai sus. Multe din produsele introduse in mixuri se spala prin fierbere si isi pierd din atractivitate. Cum scriam mai sus, locatia este pe primul loc si garantez ca veti prinde mai mult decat acela care s-a pus pe un loc “X” si are incredere in “Galustele fermecate”.

Un rol mai putin important dar totusi important este Aroma, si daca o nimeresti pe placerea crapului ai randamente bune, dar cu conditia sa stai si pe locul potrivit. Fiecare are Aroma sa preferata, ale mele sunt: Nuca, Peste si Frisca. Un prieten al meu prefera o combinatie intre Capsuna si Squid Octupus. ( Asa este, Adi ?)

Boilisurile mele sunt simple si fara atractori (rareori Betaina, dar in apa de fiert nu in oua) iar cele ce vin pe carlig si in saculeti dizolvabiil sunt fierte in folie cea ce nu permite spalarea sau dizolvarea Aromei, si sunt todeauna proaspete.

Deci cine crede in acesti atractori sa-i foloseasca mai departe, iar cine vrea poate sa incerce solutia mea (vezi poze).

Daca toate astea sunt Adevar sau Iluzii stiu doar pestii si fiindca inca nu au invatat sa vorbeasca va ramine secretul lor si munca noastra.

PS: Toate denumirile de firme sau persoane sunt inventate de mine si nu bat nici un apropo asupra altora 😉

Big Carps carprom