Du-ti copilul la pescuit!

Joi este 1 iunie. Ziua Internationala a Copiilor. Rupeti-va din timpul pe care il alocati altor activitati si faceti-le micutilor o bucurie. Mergeti cu ei la pescuit, oriunde sau si mai bine, duceti-i la un concurs de pescuit.

Du-ti copilul la pescuit!

Pentru sambata, 3 iunie 2006 sunt anuntate 2 concursuri publice pentru copii si un concurs special pentru copiii de la S.O.S Satele Copiilor Floreasca.

Uitati-va pe prezentarile de mai jos si alegeti!

Arrow va propune:

CUPA ‘ARROW-LINEAEFFE 1 IUNIE’ editia a-2a

Sambata, 3 Iunie, pe lacul IOR din capitala, incepand cu ora 8.00, are loc a doua editie a Cupei ARROW-LINEAEFFE pentru copii. Ca si anul trecut, toti concurentii vor primii cadouri din partea organizatorilor, castigatorii concursului find recompensati cu premii atractive.

Intrecerea se va desfasura pe doua grupe de varsta, 8-11 ani si 12-14 ani, cei mici vor fi insotiti de parinti iar cei mari prezentand o legitimatie de elev.

Inscrierile se fac, in limita locurilori disponibile, telefonic la numarul: 221.06.90 pana in ziua concursului, sau in ziua concursului pe lac, in dreptul ‘Restaurantului Debarcader’ langa vaporas.

Energofish organizeaza ce-a de-a 5-a editie a concursului:

Cupa EnergoJunior 2006

Taxa de participare este ca in fiecare an de 10 Ron.(100.000.lei vechi)
Concursul se va desfasupa pe lacul Sarulesti-Sandulita pe pista de concurs pe care se desfasoara si cupa Profimix, in data de 03-06-2006 dupa urmatorul program:
07.30 Sedinta tehnica.
08.00 Extragerea standurilor si ocuparea lor de catre concurenti.
08.45 Inceperea nadiri grele.
09.00 Inceperea concursului.
13.00 (In caz de canicula 12.00) incetarea concursului
13.00-14.00 (12.00-13.00) Cintarirea
14.30 (13.30) Festivitatea de premiere.

Inscrierea se poate face pina pe data de 03-06-2006 inainte de inceperea sedintei tehnice adica pina la ora07.30.
Pentru inscrieri va rugam sa apelati la magazinele partenere Energofish din tara sau la Organizatori. Andrei Pop tel.0745515208 sau Mitrea Vasile tel.0742140545, unde va puteti inscrie iar taxa o puteti plati si pe lac pina la ora 07.30.

Special am lasat la sfarsit, pentru a va ramane intiparita in memorie, o actiune mai mult decat umanitara, un concurs dedicat copiilor institutionalizati.
Mai jos aveti comunicatul de presa trimis de dl Trentea Alexandru, responsabil activitati copii si tineret in cadrul Asociatiei Pescari4Ever:

Asociatia “Pescari 4Ever” alaturi de copiii institutionalizati din cadrul S.O.S. Satele Copiilor – Floreasca

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Asociatia “Pescari 4Ever” Bucuresti organizeaza sambata 03 iunie 2006 la Tancabesti un concurs de pescuit sportiv dotat cu premii, pentru copiii institutionalizati din cadrul S.O.S Satele Copiilor Floreasca.
Acest concurs se doreste a fi incununarea a mai multor lectii de initiere in domeniul educatiei ecologice si a pescuitului sportiv, lectii pe care membrii Asociatiei Pescari 4Ever le-au desfasurat de-a lungul a mai multor saptamani. Nu suntem la prima colaborare de acest fel, prima dintre ele avand loc in urma cu doi ani.
Intelegand nevoia copiilor si tinerilor de a-si gasi modelele de viata, precum si de a desfasura activitati utile si placute in aer liber, membrii Asociatiei Pescari 4Ever sunt preocupati indeaproape de viitorul acestor copii, venind in sprijinul lor prin organizarea de activitati specifice.
Copiii au apreciat lectiile de initiere in pescuit acordate de catre prietenii lor, pescarii sportivi din cadrul asociatiei, manifestand un interes deosebit, punand intrebari si dovedind in acest fel ca este posibil ca din randurile lor sa se desprinda viitori campioni.
In cadrul actiunii de la Tancabesti, cei 24 de copii, baieti si fete cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani, isi vor arata cunostintele dobandite si maiestria in cadrul concursului de pescuit, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiati.
Cu totii isi vor putea pastra ustenilele cu care vor participa la concurs, vor avea masa asigurata si vor primi cadouri din partea asociatiei si a sponsorilor.
Multumim pe aceasta cale sposorilor acestei actiuni: “BIG FISH ROMANIA”, “Two Lakes-Two Brothers Tancabesti”, ARROW International si Mc Donald’s Romania pentru deosebitul sprijin acordat, si speram sa putem desfasura impreuna astfel de actiuni si pe viitor.

Va doresc distractie placuta alaturi de copiii vostri sau de alti copii!

Iliuta Goean