Hi Seas – fire care merita incercate

De mai bine de 25 ani Hi Seas si-a castigat o buna reputatie in calitate si inovatie. Ne-am angajat sa le punem pescarilor la dispozitie produse pentru pescuit, de calitate superioara, fie ca sunt razboinici de weekend sau profesionisti incercati in turnee. Pe parcursul timpului, produsele noastre s-au imbunatatit considerabil, pe masura ce tehnologia ne-a oferit materiale noi si procese avansate de productie, care ne permit sa oferim fire ce devanseaza competitia. Angajamentul nostru fata de calitate se regaseste in esenta fiecarui produs pe care il fabricam, asigurandu-i un nivel de performanta pe care cei mai multi dintre pescarii pretentiosi il vor aprecia.

Hi Seas - fire care merita incercate

Daca suntem pe buna dreptate mandri de realizarile noastre trecute, in aceeasi masura suntem entuziasmati de viitor. Hi-Seas a intrat in anul 2004 cu un management nou si cu un centru operational, care ne-au ajutat sa ne imbunatatim distributia, facand astfel produsele noastre accesibile in mai multe locatii decat oricand. Avem produse noi despre care vrem sa va anuntam: White Lightning, Grand Slam si Red Devil – fire de pescuit deja faimoase.

Firul de pescuit este legatura critica intre voi si pestele pe care il prindeti. Monofilamentele Hi-Seas va ofera un grad de incredere care va permite sa le supuneti la presiuni fara sa va faceti griji ca vor ceda. Toate firele noastre sunt formulate de catre chimisti de talie mondiala, specializati in polimeri, adevarati lideri in domeniu, si fabricate folosind echipamente de inalta clasa, precum si sisteme de control al calitatii pe baza de laser, sunt testate pe teren de catre pescari profesionisti, in concursuri, asa incat le puteti folosi cu incredere totala. De aceea putem spune cu certitudine ca Hi-Seas este firul care trebuie folosit cand banii sunt subiectul discutiei. Cautati intotdeauna firul de pescuit care poarta marca Hi-Seas pe eticheta si veti sti ca ati achizitionat produse tehnologic superioare, testate de catre pescari pentru performanta si durabilitate.

Quattro

Cea mai populara versiune de fir de la Hi Seas, Quattro ofera o rezistenta excelenta si este preferatul pescarilor ca pattern de culoare ce practic dispare in apa. Mai bun decat fluoarocarbonul ca pret, Quattro este pentru firele de pescuit ce sunt hainele de camuflaj pentru vanatori, sparge patternul vizual si il disimuleaza in decor.

Grand Slam

De la ultra ligh la big game (pescuit la peste mare) Grand Slam este in fruntea competitiei. Formula sa ofera rezistenta ridicata la soc, rezistenta mare la abraziune si o foarte buna rezistenta la nod. Fiecare metru este verificat de computer pentru constanta in diametru si rezistenta la rupere pentru a va oferi un nivel al performantei inegalabil. Disponibil in 4 culori: gri, verde invizibil, verde fluo si transparent.

Red Devil

Red Devil nu este doar un alt fir fluo, este cel mai vizibil, cel mai usor de vazut fir in orice conditii de luminozitate. Culoarea sa rosu flourescent ramane foarte vizibila deasupra apei dar paleste apropae de invizibil sub suprafata apei. Este un fir din “generatia urmatoare” fabricat dintr-un amestec de polymeri si silicon. Rezultatul este un fir matasos, usor de legat si uluitor de rezistent.

Black Widow

A fost preferatul pescarilor inca de la introducerea lui pe piata, acum 10 ani. Este extrudat din co-polymeri de inalta calitate folosind tehnologia multi-color dezvoltata de chimistii de la Hi Seas ceea ce duce la un fir pe care pestii nu-l pot vedea. Dra asta este dora unul dintre atributele acestui fir, ar trebui sa amintim si rezistenta mare/ diametru, supletea cu care se bobineaza pe tambur, rezistenta mare la abraziune si lipsa memoriei, chiar si dupa ce este lasat mai multa vreme pe un tambur, la prima lansare se va intinde fara nici o bucla. Pentru cei mai pretentiosi pescari avem si argumentul testarii reale de catre IGFA, singurul organism recunoscut international pentru calificarea articolelor de pescuit.

Hi Seas Team