Lansete Berkley pentru crap

Berkley, o legenda in constructia de lansete

Lansete Berkley pentru crap

Dupa ce a devenit o legenda in constructia de lansete pentru spinning, Berkley a inceput de curand si constructia de lansete pentru crap. Vasta experienta in domeniul fabricarii blankurilor le-a permis celor de la Berkley intrarea pe piata �din prima� cu niste super lansete pentru crap. In Anglia, casa pescuitului la crap aceste lansete au fost foarte bine primite si sunt cotate foarte bine de catre pescarii celebrii.

Arrow International a importat pentru piata romaneasca 5 modele din noile lansete Berkley:

1. PP Carp B1 � 3,60 m / 2,75 lbs
Numele ei este Distanta si Precizie. O lanseta �nervoasa�, foarte bine lucrata, are un lanseu impecabil, cu o revenire rapida, fara �valuri�. Este cea mai rapida din seria PP. Echipare: Mandrina ergonomica din carbon (Carp Grip-Fit), blank �Cross weave�, inele Fuji SIC, piesa finala din inox si maner elegant din material cu o priza foarte buna.
Pretul pe piata romaneasca este de 1.112 RON.

2. PP Carp B2 � 3,60 m / 3,25 lbs
Este lanseta cu care poti sa spui ca traiesti un drill din plin. Are o actiune progresiva exceptionala, blanda dar ferma, moale dar in acelasi timp puternica. Aceasi echipare premium ca si la B1.
Pret: 1.165 RON

3. PP Carp B3 � 3,60 m / 3 lbs
O lanseta �buna la toate�, o actiune exceptionala, nici rapida nici lenta dar foarte placuta. Lanseaza foarte precis iar revenirea blankului este rapida si fara vibratii. La prima vedere nu arata nici un sfert din �cat poate� atunci cand e incarcata cu un plumb de 100g si lanseaza.
Echiparea este aceasi ca la toata seria PP.
Pret: 806 RON

4. PP Carp Shuttle (spod rod) � 3,60 m / 4,25 lbs
Este o lanseta specializata pentru nadire (spod rod � lanseta pentru aruncarea rachetei). Este foarte puternica, plina de nerv, simti forta din ea la cea mai mica atingere. Incarcata la capacitatea optima si folosita de un pescar cu putin antrenament in lansarea de �incarcaturi� grele Carp Shuttle Spod este capabila de lanseuri extreme. Echiparea este exceptionala: mandrina ergonomica din carbon, blanc impletit pe sistemul �cross weave�, inele (mari) cu 2 picioare, piesa finala (capacul cotorului) din inox, maner subtire din material foarte placut la atingere, cu priza foarte buna.
Pret: 781 RON

Dati o tura prin magazinele Arrow sa vedeti ce lansete au construit cei de la Berkley. Merita!

Arrow Team