Naturebaits

Stimati pescari, bine ati venit in magazinul firmei NATUREBAITS

Naturebaits

Ne straduim in continuu pentru pastrarea calitatii produselor nostre. Daca aveti intrebari contactati-ne direct la info@naturebaits-bk.de (Germana sau Engleza) iar
in limba Romana la carprom@gmx.de si in cel mai scurt timp ve-ti primi raspunsul sau sfatul cerut.

Succesul dumneavoastra cu aceste produse este scopul nostru dar bineinteles depinde si de cum sunt aplicate.
O scurta prezentare a conceptului nostru, pentru a va aduce la cunostinta modul nostru de gandire….

Mixurile
Mixurile noastre nu sunt nici miraculoase, nici magice si nu aduc in orice situatie pestele. Mixurile noastre pot deveni o arma periculoasa in combinatie cu un loc bun si cu o strategie de nadire bine gindita.
Un pescar mare de crap, cu un loc bun, o strategie bine gindita dar cu un boilies standard, nu va avea succesul unui alt pescar, in aceleasi conditii, dar cu boiliesuri….. ;-)))

Un joc de idei
In zilele de astazi, daca mergem la pescuit gasim pe malul apelor mai multi pescari de crap, decit pescari de duminica.
Orice pescar de crap, cind a inceput, si-a cumparat cu siguranta boiliesuri readymade. Ce asemanare au “aproape” toate aceste readymade boilisuri ??? Sunt umplute cu tot felul de arome si coloranti (chiar si sclipiciuri).
Pestii cunosc toate aceste producte deja, si de aceea le mananca si le vor manca si in continuare, doar din lacomie.
In multe Lacuri si Fluvii din Franta, Germania si Romania, se gaseste hrana naturala din belsug. In astfel de situatii, cum stie orice pescar de crap, trebuie sa ne alegem o strategie cit mai bine gandita a putea ajunge la pestii doriti. Capturi intamplatoare, din noroc, nu sunt excluse.

Conceptul nostru
Un Boilies trebuie sa fie facut cu oua proaspete . Sa nu contina nici un fel de conservanti sau arome nenaturale . Parerea noastra este ca un boilies trebuie sa aiba culoarea cit mai neutrala pentru a fi cit mai discret. In acest caz pestele nu-si pierde increderea in nada.
Fundamentul acestor mixuri: Sunt cocepute pe baza atitudinii de hrana si digestie a crapului. Noi folosim in aceste mixuri ingrediente naturale cu un miros intensiv iar o parte din ele sunt solubile.
Daca respectam unele reguli de baza, vom prinde mai mult peste decit pescarul mediu. Acest principiu este foarte vechi si de aceea trebuie apreciat.

Monteaza-ti armele cit mai discret poti, si tu il vei prinde si pe cel prost si pe cel viclean.

Indrumare la prelucrarea Mixurilor
Mixurile noastre au nevoie de circa 10-12 oua la 1 kg de mix, ceea ce depinde si de marimea oualelor.
La 10 oua adaugam in toate mixurile noastre 2 linguri de ulei (de masa) si doua linguri de sare (NaCl) .
Adaugarea de arome nu este necesara si nici indicata. Ingredientele sunt destul de concentrate pentru a da boiliesului un miros puternic dar si natural. Cel mai indicat este ca boilisurile preparate sa fie congelate sau sa se adauge un conservant neutral in gust. Un alt mod de pastrare este uscarea completa la aer.

Premium (P)- Mix
Este mixul nostru clasic. Este un mix universal pentru toate apele cu crap si care il face pe pescarul vecin sa plece invidios de pe balta…
Contine:
Patru feluri diferite de faina animala (ex: faina ficat de calitate superioara), cinci feluri de faina de peste si crustacee de calitate, proteina lactica de calitate, Robin Red (Haith�s) si alte ingrediente de baza. Toate aceste ingrediente acorda mirosul incomparabil P-mixului.
Art.-Nr.: P1 pina la max 9 kg – 7,30�/kg Art.-Nr.: P2 peste 10 kg – 7�/kg

Scoica (M)-Mix
O alternativa pentru P-Mix cu un miros intensiv si natural…
Contine:
GLM-Powder, extracte de crab, proteine de peste, faina de crustacee, faina “rece” de peste, si ingrediente calitative de baza.
Art.-Nr.: M1 pina la max 9 kg – 7,90�/kg Art.-Nr.: M2 peste 10 kg – 7,60�/kg

Ficat (L)-Mix
Ceva foarte exclusiv. Un adevarat Mix de ficat cu un procentaj mare de faina si extract de ficat.
Contine:
Faina si extract de ficat, proteina lactica, caseina, ceva faina de singe si alte ingrediente calitative de baza.
Art.-Nr.: L1 pina la max 9 kg – 9,80�/kg Art.-Nr.: L2 peste 10 kg – 9,50�/kg

Economy (E)- Mix
Un mix ce are un miros intens si pe care il folosim pentru nadirea intensiva in fluvii si lacuri cu populatie ridicata de platica si alte specii. O alternativa pentru portofelul modest dar un Mix ce prinde crap.
Contine:
Fainuri de peste, proteina lactica, si alte ingrediente de baza.
Art.-Nr.: E1 pina la max 9 kg – 3,50�/kg Art.-Nr.: E2 peste 10 kg – 3,25�/kg Art.-Nr.: E3 peste 50 kg – 3,00�/kg Art.-Nr.: E4 peste 100 kg – 2,80�/kg

Fire intinse va ureaza NATUREBAITS Team…