Okuma Coronado

Pentru ca nu toti pescarii au posibilitatea sa cheltuiasca sume mari pe articole de pescuit si ne-au solicitat o recomandare, am cautat pe piata de mulinete de crap (tambur de mare capacitate si bait runner) o mulineta care sa se inscrie in posibilitatile bugetare ale romanului cu venit mediu.

Okuma Coronado

Ne-am oprit la Okuma Coronado si nu degeaba!

Ce ne-a impresionat in mod deosebit?

Totul, de la designul modern, materialele bune si fluiditatea cu care merge, Coronado isi depaseste toate concurentele din aceasta clasa de pret.

Sa incepem cu partea forte a acestei mulinete, pinionul fabricat din otel inoxidabil, pe siteul prducatorului scrie ca este singura mulineta cu bait runner care beneficiaza de acest pinion de forta.

Tamburul este prelucrat din aluminiu si echipat cu o frana foarte performanta, impermeabila, pe discuri din otel inoxidabil si pasla.

3 rulmenti din otel inoxidabil + 1 rulment cu rulare intr-un singur sens, tratati special impotriva coroziunii deoarece apa sarata poate ataca pana si otelul inoxidabil brut (va dati seama ca apa dulce nu ridica nici o problema acestei mulinete).

Sistem de antiretur instantaneu (asigurat de rulmentul cu rulare intr-un singur sens).

Manivela solida prelucrata din aluminiu, sistemul de rabatare al manivelei este prin desurubare, un sistem solid si sigur in lupta cu un peste mare.

Si nu in ultimul rand sistemul de bait runner, bine pus la punct si cu o decuplare foarte sensibila la invartirea manivelei.

Cred ca pretul de vanzare din magazinele Arrow de numai 1.899.000 lei o poate recomanda cu usurinta ca o mulineta accesibila pentru oricine.

Model Raport Rulmenti Capacitate
CD-50 4.5 :1 3 + 1 220m / 0,35 mm
CD-65 4.5 :1 3 + 1 350m / 0,35 mm