< OVER 10 > Primul concurs din Romania unde doar cei cu “greutate” conteaza!!!

Avem reviste cu mii de cititori, avem site-uri cu sute de vizitatori zilnic si avem incepand din martie o televiziune de pescuit si vanatoare . Avem campioni, vicecampioni si sute de participanti la concursurile de peste an, avem lacuri superbe si exemplare de crap de invidiat… nu in ultimul rand avem asociatii, cluburi si o viitoare federatie…suntem unici prin dorinta de a castiga, incrancenarea din concursuri si multimea de iubitori ai carpfishingului. E timpul sa fim unici si la nivel de concursuri:

< OVER 10 > Primul concurs din Romania unde doar cei cu

< OVER 10 >
Primul concurs din Romania unde doar cei cu “greutate” conteaza !!!
Locatia : Peris- Podisor 1
Data : 25-28 septembrie
Numar echipe : 14 (28 pescari cu drepturi depline)

Ideea concursului a plecat de la Cristian Surdu aka “mosharu”, administratorul Crap-One, pasionat pescar de crap si a fost promovata inca din primavara acestui an prin intermediul site-urilor de specialitate. Multi adepti ai pescuitului la crap au visat si inca mai viseaza la marea captura si doborarea recordului personal. Peris- Podisor 1 , lacul de “teste” numit de unii, poate implini visul oricaruia dintre acestia la Over 10.

Detinand 750 de crapi cu greutati cuprinse intre 5 si 26,7 kg, 200 de bucati dintre acestia avand intre 11 si 18 kg, iar vedetele incontestabile, 20 de exemplare au greutati cuprinse intre 20 -26,7 kg, Peris- Podisor 1 este gazda de succes a competitiei Over 10, prin amabilitatea administratorului sau Dl Ing. Albastroiu.

Desi organizatorii au promovat acest concurs ca unul amical, trebuie stiut ca pe langa incercarea de doborare a recordului personal, cele 14 echipe vor lupta si pentru premii in bani si produse. Premiile anuntate pe site-uri sunt suplimentate prin vouchere de la sponsori, ceea ce face ca acest concurs sa fie inca o data inedit.

Incepand cu Over 10, prin implicarea postului de televiziune Fishing and Hunting Channel in organizare, se incearca implicarea cat mai activa a sponsorilor – magazine de profil cat si a partenerilor media, site-uri, reviste, televiziuni in promovarea si sustinerea competitiilor sportive din Romania in vederea atingerii nivelului de promovare si sponsorizare a competitiilor externe.

De asemenea, tot ca o noutate, toti iubitorii pescuitului la crap sunt invitati sa participe alaturi de cele 14 echipe la fata locului, in timpul concursului intre orele 10-18, dar si la demonstratiile de echipament si nada din partea sponsorilor cat si la festivitatea de premiere de Duminica 28 septembrie ora 13:00. Sunt invitati pescari amatori si profesionisti, reporteri si gazetari interesati de fenomenul carpfishing din Romania. Invitatii vor avea posibilitatea sa participe la o tombola organizata in cadrul festivitatii de premiere si care va avea ca premii produse de pescuit la crap. Inscrierea la tombola se va face inca din timpul concursului si va fi disponibila tuturor vizitatorilor.

Ar mai fi de adaugat ca organizatorii concursului pun la dispozitie spatii publicitare in cadrul competitiei, dar si in cadrul emisiunilor realizate de Fishing and Hunting, tuturor celor interesati de promovarea produselor de profil si nu numai. Organizatorii pot fi contactati pe urmatoarele adrese de email: contact@crap-one.ro si victor.hodorog@tematic-cable.ro.

Crap-one & Fishing and Hunting va asteapta la un eveniment inedit in Romania, spectaculos prin natura capturilor asteptate si implicarea media deosebita.

Fir intins si capturi record!!!