Pescuit la crap in Delta Dunarii

Pentru cei ce-si doresc un pescuit la crap in Delta Dunarii avem o propunere foarte interesanta pentru perioada 24-27 august 2006. O intalnire de pescuit, gen tabara, pe unul dintre locurile clasice de crap de pe bratul Sf. Gheorghe.

Pescuit la crap in Delta Dunarii

Programul este urmatorul:
Miercuri 23 august, seara, dupa orele 18, intalnire la Murighiol, pe pontonul Anastasia. Pontonul dispune de 30 de locuri in paturi, fiecare echipa dispune de un pat, cine vrea doarme, cine nu, participa la chef .
Joi 24 august, ora 5, plecarea spre locul de pescuit (cu pontonul), in jur de 7 � 8 ajungerea la locul de ancorare, de acolo pescarii sunt distribuiti pe locurile de pescuit cu barcile. Cel tarziu la pranz toata lumea va fi instalata si va incepe pescuitul.
Pana duminica, 27 august, ora 12 pescuit de voie, pe la ora 12:30 incepe adunarea pescarilor la ponton, in jur de ora 16 plecarea spre Murighiol, in jur de ora 19 sosirea la Murighiol si transferul pe mal.

Pretul taberei este de 1.200 lei de echipa (2 oameni). In acest pret sunt incluse urmatoarele:
– Pontonul, dus �intors.
– Transfer mal � ponton (dus intors), ponton � loc de pescuit si retur.
– Fiecare echipa are asigurat un pat pe ponton / noapte.
– Fiecare echipa are asigurate 2 mese /zi (pranz + cina), mai precis, un singur membru al echipei are asigurate 2 mese /zi.
– Taxele de pescuit.
– Toata bautura adusa de pescari va fi tinuta la rece si livrata zilnic (de 2 ori pe zi).

Optional:
A doua masa (una servita pe ponton si una adusa in regim de catering) 58 lei / zi pentru 2 mese (pranz si cina).
Inchiriere barca cu motor si barcagiu 130 lei/zi + benzina.

Cheltuieli suplimentare:
Parcarea Murighiol.
Consumatia la bar.

Numar de locuri disponibile: 30 (de echipe).
Locurile se vor alege in functie de cotele Dunarii din perioada respectiva. Dl Cristi Hasnas �Wilddanube� , organizatorul acestei tabere, este un bun cunoscator al locurilor de pescuit de pe bratul Sf. Gheorghe si va studia dinainte problema locului de campare.
Pentru inscriere este necesara achitarea unui avans.

In cazul in care conditiile meteo nu permit desfasurarea taberei, inundatii, debit foarte mare al Dunarii, ploi abundente etc, banii vor fi returnati sau se pot folosi pentru o excursie similara, ulterioara.
Detalii: Cristi Hasnas, tel: 0722 680 402