Profishing

Fenomenul PESCUIT LA CRAP se extinde cu repeziciune, tot mai multi pescari cer echipamente si ingrediente de calitate ceea ce ar trebui sa declanseze un rapsuns prompt din partea comerciantilor de articole de pescuit. Uneori se intampla asa, alteori nu si atunci locul ramas liber pe piata este ocupat de cineva care VREA sa se ocupe de un business bazat pe PASIUNE si pe dorinta de promovare a unui sport ajuns chiar mod de viata.

Profishing

Un astfel de exemplu il avem in Targoviste, Vali Bonto, pe care il cunoasteti de pe forum si din articolul Valorile nutritive ale nadelor a luat o decizie corecta! Si-a deschis un magazin dedicat pescuitului la crap (in special), bazat numai pe produse de buna calitate.
In magazinul Profishing gasiti in permanenta echipamente, accesorii, nade si momeli de la Prologic, Nash, SBS, Korda si multe alte firme de renume. In plus, Vali isi petrece mult timp in cadrul magazinului oferind clientilor consultanta asupra nadelor si monturilor de crap. Toata ziua in magazin se fac monturi si se prepara nade.
Daca sunteti din Targoviste si vreti sa aflati unde, cum si cu ce se prinde crapul in jurul orasului intrebati-l pe Vali! Il gasiti in str Soldat Nae Ion bloc 61, sc A, parter, langa Piata Vlad Tepes (M 11).

Iliuta Goean