Ready made – sau boiliesuri de-a gata

Dupa ce au facut mega-vanzari in Germania si alte cateva tari din Europa, Top Secret a intrat si pe piata noastra cu 2 game de boiliesuri ready made: Gama clasica si gama Natural Power Boilies. Fabricate dupa retete foarte bune si cu ingrediente la fel de bune, Top Secret se impun in linia momelilor de top, de altfel si rezultatele avute de pescarii din Germania cu aceste boiliesuri sunt la fel, in top.

Ready made - sau boiliesuri de-a gata

Va sugeram sa testati din gama clasica: Calamar, Crab Special, Fragi, Capsuni + Peste, Peste + Bird Food, Canepa, Usturoi + Peste, Monster Crab, Scoica, Scopex + Nuca + Bird Food, Tiger Nuts + Bird Food, Tutti Frutti. Boiliesurile sunt scufundatoare si sunt disponibile in diametrele de 16 si 20 mm, ambalate la pungi de 1 kg (cca 320.000 lei) sau pungi de 4 kg, cu 100g de boiliesuri pop-up gratuit (cca 1.150.000).

Pe langa acestea mai puteti gasi in gama clasica Top Secret si boiliesuri pop-up (plutitoare), aromate cu Calamar, Crab Special, Fragi, Capsuni + Peste, Peste + Bird Food, Canepa, Usturoi + Peste, Porumb, Monster Crab, Scoici, Scopex + Nuca + Bird Food, Tiger Nuts + Bird Food, Tutti Frutti. Disponibile cu diametrul de 20mm, incercati un snowmen cu aceste boiliesuri si sigur veti avea rezultate foarte bune.

Un sortiment foarte interesant din aceasta gama sunt boiliesurile de 10 mm (scufundabile), cu arome de: Fragi, Alune, Peste, Porumb, Crab Rosu, Ficat, Scoica, Scopex, Tropic, Tutti Frutti. Sunt foarte recomandate in ape in care nu s-a pescuit cu boilies sau s-a pescuit foarte putin.

Gama Natural Power Boilie vine cu un adaos de aminoacizi, o reteta mult imbunatatita a mixului, conform celor mai noi teorii nutritioniste. Este gama cea mai apreciata de pescarii cu experienta in pescuitul cu boiliesuri. Aromele de Purici de balta, Gamarus, Viermi de matase, Hering Rosu, Krill, Calamar si Sange au fost indelung testate de echipa Top Secret si sunt calduros recomandate de aceasta echipa. Diametrele in care se gasesc aceste boiliesuri sunt 16 si 20 mm, sunt ambalate in pungi de 1 kg (pret cca 400.000lei).

Pentru ambele game de boiliesuri Top Secret ofera si dipurile dedicate fiecarui fel in parte. Pentru gama Clasic puteti gasi dipuri la flacoane de 200ml in toate aromele din aceasta gama iar pentru gama Natural Power Boilie gasiti Amino Dipuri in aromele acestei game.

Mim Team