SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW (SAMS) 2006

De maine, 17 mai 2006, in fata Palatului Parlamentului (Casa Poporului) incepe a II-a editie a SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW (SAMS). Deja primele barci de pescuit au sosit si erau in curs de aranjare.

SPORT & ADVENTURE MOTOR SHOW (SAMS) 2006

SAMS este singurul salon din Romania care acopera toate activitatile �outdoor�, de la vehicule sport si 4 x 4, motociclete, scootere si ATV-uri, pana la ambarcatiuni, barci cu motor, barci pneumatice, echipamente sport si accesorii.

Beneficiind de avantajul unei experiente relevante in organizarea de evenimente expozitionale, experienta demonstrata de succesul ultimelor doua editii SIAB, AMC APIA

Expo isi propune sa organizeze si de aceasta data un eveniment de exceptie, un eveniment dedicat celor pasionati de sport si aventura.

Dincolo de noutatea si pitorescul sau, SAMS se remarca printr-o serie de beneficii, printre care cresterea notorietatii marcilor prezente precum si simplificarea deciziei de achizitie, datorata gamei variate de exponate si a ofertelor speciale existente in cadrul salonului.

Expozantii au promis oferte speciale pentru toate tipurile de barci, deci nu ratati ocazia!