Crap4Ever, editia a 3-a, cronica

Crap 4Ever � editia a 3-a s-a incheiat duminica la pranz, pe o ploaie naprasnica, care a pus in dificultate pe toti cei care au participat la concurs. Au fost patru zile si trei nopti in care cele 43 de echipe au incercat sa-si puna in valoare talentul, si sa exploateze la maxim sectorul pe care norocul si inspiratia l-au harazit. Vremea schimbatoare, cu soare, ceata, vant, urcari si scaderi de presiune, schimbarile de nivel ale apei, au constituit adevarate teste de anduranta, in care cei mai buni dintre cei buni au iesit in frunte. De fapt, cu exceptia celor care ne-au reprezentat la CM din Belgia, majoritatea pescarilor �grei� de crap din Romania au concurat, iar rezultatul final a fost conform asteptarilor: 787 de pesti prinsi totalizand 2831.28 kg. O medie de aproximativ 3,6 kg./ bucata.

Crap4Ever, editia a 3-a, cronica

Clasamentul final a plasat merituos in frunte, echipele:

Locul 1. Clubul Pescarilor (Cornel Serbu � Stelian Filimon), 64 capturi /242.83 Kg;

Locul 2. Big Fish (Adriano Musaro � Dan Cotelici), 61 capturi/205.37 Kg.;

Locul 3. Solomon Florin � Solomon Alin), 54 capturi/183.78 Kg;

Locul 4. Coca-Cola (Cretoiu � Ionescu), 45 capturi/159.68 Kg;

Locul 5. Big Fish (Marian �Caaron� Oprea – marius �Men� Chitu), 47 capturi/156.18 Kg;

Locul 6. Sever Grosu, 35 capturi/133.16 Kg;

Captura: Sever Grosu: crap comun de 12.150 Kg.

Sever a ales premiul pentru captura. Premiul pentru locul 6 a fost inmanat echipei conduse de Georgica Petrila.

Remarcabil rezultatul obtinut de Echipa Marian Chilafu � Dragos Manciu din Craiova care a obtinut pe strandul 15 cel mai bun rezultat dintre cele 29 de echipe care au concurat intre zona Tamadau si casa lui Victor Oana,29 de capturi, 91, 74 kg rezultat care ia propulsat pe locul 12. Avem deci echipe bune si-n provincie.

Premiul Special: Marinescu � Bejan, care cu ajutorul unui super NISSAN au scos cu troliul pe multi din cei ramasi intepeniti in namolul ce s-a format pe mal. Bravo baieti!

Multumiri speciale Dlui. Victor Oana fara ajutorul caruia acest concurs nu ar fi avut loc.

Felicitari tuturor celor care au facut ca acest concurs sa devina o reusita: organizatori, concurenti, arbitri sin u in ultimul rand sponsorului nostrum traditional, DASIMPEX SRL Piatra Neamt..

Balta Darvari s-a dovedit a fi una cu un potential deosebit, si cu siguranta ca pe viitor va reprezenta o pista de concurs ce va fi luata in vizor pentru organizarea de concursuri de mare anvergura, gazduind o populatie densa si sanatoasa de crapi �adevarati�.

Alexandru Trentea

Presedinde Asociatie Pescari 4 Ever