Cupa Sport Total

“Cupa Sport Total” este o competitie de pescuit la crap, care are ca principal organizator cotidianul “SPORT TOTAL” si este cel mai mare concurs de acest gen organizat in lume.

Cupa Sport Total

“Cupa Sport Total” de pescuit la crap, se adreseaza tuturor jurnalistilor pescari sportivi din Romania, care profeseaza intr-o institutie mass-media (ziare, radiouri sau televiziuni, agentii de publicitate). Data fiind valoarea foarte mare a premiilor, organizatorii roaga participantii sa popularizeze prin mijloacele specifice locului lor de munca atit competitia cit si pe sponsorii ei, in asa fel incit acestia sa ne poata permite organizarea unor viitoare astfel de evenimente la nivele cit mai inalte.

Taxa de participare este de 200 euro de echipa(formata din 2 competitori), iar echipa cistigatoare va fi posesoarea unui AUTOTURISM. Bineinteles ca si celelalte premii vor fi pe masura. Periada de desfasurare va fi 23-25 septembrie, balta Hobaia. Informatii si inscrieri tel 0723.256.003 (Stefan Daday – sdaday@yahoo.com). Data limita este 01.09.2005. Locurile sint limitate!