Selectia pentru lotul national de crap

14 aprilie 2004

Selectia pentru lotul national de crap

Lista celor 21 de echipe inscrise la selectia pentru Lotul National de Crap

Solomon Florin, Solomon Alin, Bucuresti
Manoiu Nicolae, Preda Mihail, Bucuresti
Pangica Val, Dulau Adrian, Bucuresti
Calina Alexandru, Musaro Adriano, Bucuresti
Mitrea Cristian, Florescu Cosmin, Bucuresti
Cotelici Dan, Bucuresti, Bibu Cezar, Ploiesti
Guguianu Bogdan, Denk Leopold, Bucuresti
Sima Radu, Dan Petre, Bucuresti
Badica Radu, Pripon Mihai, Bucuresti
Ene Ciprian, Constantin Marian, Bucuresti(?)
Bratu Vicentiu, Oslobeanu Doru, Constanta
Oana Victor, Stefan Gigi, Bucuresti
Rudeanu Cristian, Rudeanu Sorin, Bucuresti
Burada Adrian, Rosioru Cornel, Bucuresti
Tofan Sergiu, Bobea Costin, Sinaia
Vladeanu Andrei, Mateianu Vladut, Bucuresti
Nitu Ion, Lupsan Aurel, Brasov
Holban Viorel, Mihaiu Florin, Ramnicu Sarat
Pantiru Mihai, Baia Mare
Mateescu Constantin, Badulescu Nae, Bucuresti
Sylay Alexandru, Pop Iosif, Baia Mare

——————————————————————————–

16 martie 2004

Toti cei care doresc sa participe la sedinta de inscriere din 27.03.2004 de la Darvari sunt rugati sa confirme venirea la email iliuta@crap.ro sau sa-l sune pe dl Cornel Rosioru la tel: 0744.641.951 .

14 martie 2004

Un nou sponsor s-a alaturat Lotului National de Crap, Magazinul Capitan Hook va asigura Lotului vestimentatia la concursul din Portugalia.

——————————————————————————–

23 februarie 2004

Taxa de participare a revenit la 400 Euro din cauza ca primul anunt a fost facut cu aceasta suma si a fost publicat in cateva reviste si ziare.

Cornel Rosioru

——————————————————————————–

20 februarie 2004

Am vorbit ieri cu Dl Cornel Rosioru si mi-a transmis urmatoarele modificari si precizari cu privire la concursurile de selectare a lotului national:

Taxa s-a modificat de la 400 la 425 de euro.

Acesti 25 de euro suplimentari vor fi folositi ca fond de cheltuieli pentru arbitrii. Anul trecut a fost o situatie mai delicata cand cei prezenti au trebuit sa adune la fata locului cate un milion de lei de echipa pentru arbitri asa ca anul acesta suma va fi inclusa in taxa.
Balta Hobaia a fost aleasa pentru potentialul piscicol si (mai ales) pentru faptul ca administratorul acesteia, dl Dan Pasat, a oferit balta (sau mai bine zis baltile) absolut GRATUIT pentru aceasta actiune si pentru antrenametul echipelor ce vor pleca la mondiale.

O alta sponsorizare vine din partea firmei Aquamania prin dl Sorin Podaru care ofera lotului 100 kg de nada de cea mai buna calitate.

Si mai este loc :))

Complexul Hobaia este format din 2 balti care totalizeaza aproximativ 22 km de mal. Balta mare are cca 6 km lungime, latimea intre 200 si 800m, o adancime cuprinsa intre 2 si 4 metri. Balta mica are cca 4 km lungime, latimea tot de 200 ? 800 m si adancimea intre 6 si 12 m. Densitatea mai mare si cele mai mari bucati sunt in balta mica. De jur imprejurul baltii a fost amenajat drum de acces iar malul este in mare parte plantat cu stuf. Cred ca aceste informatii le vor fi de folos celor ce vor sa participe la aceste concursuri.

Datele concursurilor au fost modificate din cauza ca administratorul baltii nu permite pescuitul in prohibitie si vor fi urmatoarele:

Proba 1 ? 10 ? 13 iunie
Proba 2 ? 24 ? 27 iunie
Proba 3 ? 8 ? 11 iulie sau 15 ? 18 iulie.
Echipamentul minim necesar consta in:

6 lansete pentru pescuit la crap, intre 3,60 si 4m (un este inclusa si lanseta de nadire)
6 mulinete pentru pescuit la crap
2 rodpod-uri
minciog cu deschidere mare si ochiuri mici
saltea de receptie si cantarire
minim 6 saci pentru crap
lanterne pentru cap
cort
umbrela
paturi
scaune (cortul, umbrela, paturile si scaunele vor fi obligatoriu verzi, maro sau camuflaj)
cobra
prastie
catapulta
racheta de nadire.
Iliuta Goean

——————————————————————————–

17 februarie 2004

Sambata a fost organizata la Dirvari – o sedinta a membrilor echipelor de crap – potential participante la selectia care se va organiza in 2004 pentru alcatuirea lotului national de crap – participant la Campionatul Mondial de Crap – Portugalia 2004 . In cadrul acestei sedinte s-au stabilit datele de concurs , regulamentul de participare , taxa de inscriere – precum si celelate detalii legate de o desfasurare echitabila si impartiala a acestei selectii . Va putem comunica urmatoarele detalii:

se poate inscrie orice echipa de pescari de crap – formata din 2 membri
taxa de inscriere este de 400 EURO / echipa
data limita de depunere a banilor de inscriere este 27 martie – data la care la ora 12.00 , tot la Dirvari – se va alcatui si tabelul nominal al echipelor legal inscrise
datele de concurs pentru selectie sunt – etapa 1 – 3-6 iunie ; etapa 2 – 17-20 iunie ; etapa 3 – 1-4 iulie
concursurile de selectie se vor organiza pe o aceeasi balta – in principu – Hobaia – aceasta urmind a fi impartita in 3 sectoare – astfel incit fiecare echipa sa pescuiasca in alt sector , la fiecare concurs
punctarea se va face in ordinea locurilor ocupate in cadrul sectorului respectiv, iar cistigatorii vor fi desemnati prin cumularea punctelor obtinute / mansa. In caz de egalitate de puncte se va tine cont de kilogramele de peste prins
in urma concursurilor de selectie se va alcatuii un lot national condus de Dl. Aurel Lupsan – lot care va avea in componenta sa un numar de 3 echipe + o echipa de rezerva
echipamentul minim cu care o echipa se poate inscrie este – minim 6 lansete 3,60 – 4,00 m ; rod-pod cu swingere si semnalizatori acustici ; cort kaki ; minciog cu deschidere mare si ochiuri mici ; saltea receptie si saci crap ; lanterne de cap
Dl Aurel Lupsan va avea la sfirsitul acestei luni – o intilnire cu toti capitanii loturilor nationale de crap ale natiunilor partcipante – intilnire la care se va stabili regulamentul de desfasurare a Campionatului Mondial de Crap din Portugalia . Data de desfasurare a acestuia este 30 septembrie – 03 octombrie 2004 . Regulamentul de desfasurare a Campionatului Mondial va deveni si regulament de desfasurare a concursurilor de selectie – si il vom afisa pe site de indata ce vom intra in posesia lui.

Pentru relatii suplimentare va rugam sa contactati pe Dl. Aurel Lupsan – tel – 0744529 465 sau Dl. Cornel Rosioru – tel 0744641 951 .

Val Pangica