Texas Carp Challenge

Premiera, Un Sfert De Milion De Dolari Premiul pentru un nou record al statului Texas.

Texas Carp Challenge

Bartlesville, OK � American Carp Society a anuntat ca Austin a fost selectat ca loc de desfasurare al primului concurs anual ACS Texas Carp Challenge (TCC), data concursului a fost fixata pentru 26 � 31 martie 2006. Un premiu nemaivazut in pescuitul catch&release la crap va fi oferit la prima editie a concursului.
Un pescar norocos are sansa sa castige 250.000$ cash daca doboara actualul record al statului Texas la crap (cyprinus carpio) pe durata competitiei. Tone Lake detine recordul curent de 41,5 pounds (18,82 kg), stabilit in martie 2005, conform Texas Park si Wildlife Department.
Mult ravnitul premiu �Big Four� cu un bonus de 25.000$ cash va fi castigat de concurentii care vor avea un total de greutate de peste 130 pounds (58,96 kg) din cei mai mari 4 crapi prinsi in timpul concursului.

�Acest premiu este fara precendent�, a declarat David Moore, coordonator de concurs si director al American Carp Society.
�Asa cum se poate vedea, acest sport, de pescuit al crapului in sistem catch&release, castiga mult teren in Satele Unite, competitiile si premiile vor creste si ele fara indoiala.
Pescuitul la crap este bine dezvoltat in multe tari ale lumii asa ca este sigur ca la acest concurs vom vedea si niste pescari de talie internationala.
Ne asteptam ca un mare numar de pescari cu prestigiu sa participe la aceasta competitie.� A mai declarat Moore.

Concursul de 6 zile va fi gazduit in Austin. Participantii vor avea la dispozitie pentru standuri o zona de 75 mile (120 km) in jurul Austinului, Great Travis County si regiunea inferioara a Raului Colorado.
Cele 120 de ore de anduranta incep pe 26 martie si se termina pe 31 martie.
Premiile in cash si articole de pescuit vor fi acordate dupa concurs la ceremonia de premiere din Austin.
Pentru informatii legate de inscriere sunati la 918-289-6774 sau, mai bine, vizitati siteul American Carp Society,
ACS ofera o gama larga de servicii ce includ un magazin online de articole de pescuit, materiale didactice si publicatii, concursuri si campionate regionale si nationale.
ACS este dedicata pescuitului sportiv in regim catch&release si promoveaza protejarea speciilor.
AICI aveti informarea oficala a concursului primita de la organizatori.

***In foto, David Moore cu actualul record al Statului Texas.