Trofeul Crap.ro 2006 – intentie

Am placerea sa va anunt intentia de a organiza primul concurs (fizic) Crap.ro.

Trofeul Crap.ro 2006 - intentie

Va fi mai mult decat un concurs! Va fi o intalnire prieteneasca, o ocazie de a cunoste mai multi pescari, de a schimba informatii, de a lega prietenii.
Va fi ceva diferit fata de ceea ce au insemnat pana acum concursurile si sper sa devina un concurs stabil, organizat in fiecare an.

Deocamdata am sa va prezint doar cateva idei, urmand ca dupa 7 ianuarie, dupa ce voi discuta in amanunt si cu dl Victor Oana, sa va dau si restul detaliilor.

Ideea de baza este ca nu conteaza cantitatea ci vizarea pestilor mari. Astfel, pentru clasament nu se va lua in consideratie cantitatea totala de peste prins ci numai CANTITATEA TOTALA A CELOR MAI MARI 2 PESTI.
Taxa de inscriere va fi in jur de 3,5 milioane lei vechi.
Durata concursului va fi de 48 ore, de vineri de la ora 12 pana duminica la ora 12. Nu este un concurs comercial ci unul pentru pasionati de aceea nu vor exista premii ci numai un trofeu (surpriza!) si diplome.
Din pacate nu vor exista decat 40 de locuri pentru ca atatea permite balta fara sa fie inghesuiala.
Puncteaza numai crapul, de orice varietate si cteno.
Vor fi 4 arbitrii care se vor ocupa de cantarire si restul problemelor de arbitraj.

Participantii vor putea folosi 4 lansete de echipa, un singur carlig pe montura, monturi in care plumbul sa se poata elibera.

Se poate folosi orice nada si momeala cu exceptia celei vii.

Participantii se vor putea deplasa de la un stand la altul pe durata concursului, vor putea face schimb de nade si momeli cu vecinii, vor putea primi vizite.

Sunt interzise: deranjarea vecinilor, muzica, scandalurile. Acestea sunt motive de evacuare de pe balta.