Creditul SAPARD pentru piscicultura

Creditul SAPARD

Creditul SAPARD pentru piscicultura

Banca Comerciala CARPATICA SA, in preocuparea sa statornica de a oferi sprijin in finantarea afacerilor private, a incheiat un Protocol de colaborare in cadrul Programului SAPARD. Potrivit acestui protocol, BCC acorda cofinantare pentru “imbunatatirea prelucrarii si marketingului produselor agricole si piscicole”. Unul dintre criteriile de eligibilitate a solicitantilor de fonduri SAPARD este de a dispune de partea de cofinantare a proiectului de 50% (cu exceptia proiectelor pe: cereale, zahar, seminte oleaginoase, unde acesta este de 70%).
Beneficiarii creditelor sunt unitati care se incadreaza in cerintele de finantare ale Programului SAPARD (societati comerciale cu capital integral privat – Legea 31/1990, Legea 15/1990; cooperative de consum) cu respectarea conditiilor generale de creditare ale BCC si garantii prin Fondul de Garantare al Creditelor.
BCC pune la dispozitia acestora credite atat in lei, cat si in valuta, cu predilectie pentru IMM -uri, oferind totodata, prin intreaga sa retea teritoriala consultanta de specialitate pentru luarea celei mai bune decizii.
Informatii suplimentare se pot obtine de la oricare din unitatile BCC din toata tara, precum si pe e-mail, la adresa marketing@carpatica.ro